Toivon myös että ykkösmiehesi alkaisi innostua taas lakanoiden heiluttelusta ja sun ei tarttisi etsiä mitään aivotonta urheilijaa. Ihmettelen noita kommentteja, joissa kuvitellaan, että teillähän oli ykkösen kanssa jo kivaa seksiä, jospa lisää. Vakiintuneessa suhteessa, missä mies ei ole enää kolmikymppinen, on ihan satavarma, että seksikyvyt ja tarpeet jo hyvin tiedossa.

Ihmisillä on erilaisia seksitempperamentteja. Jos sitä jää odottelemaan, niin saa tosiaan odotella ja on masentavaa, jos toivo aina hetkittäin herää ja taas vajotaan saamattomuuteen ja kyvyttömyyteen.

Sitähän tässä blogissa on koko ajan odotettu, että josko Ykkösmiehen seksihalut ja -kyvyt palaisivat, ja Nörttipojan läsnäolo tulisi tarpeettomaksi? Toki on mahdollista, että näin ei käykään, mutta ainakin viimeisin kerta antoi jo odottaa vähemmän kuivia kausia tulevaan.

Samoin uniapneaoperaation on odotettu vaikuttavan seksielämään positiivisesti. Kun joku ihminen lähtee lopullisesti elämästä, se on aina menetys, vaikka olisikin samalla helpotus. Jos tämä nyt tosiaan jää tähän, niin kiitos tästä blogin mittaisesta tarinasta! Toivottavasti elämäsi täydentyy tästä lähtien tavalla tai toisella, ilman Nörttiä. Äläkä vaan ota liikaa itseesi ikäviä asioita, joita Nörde sanoi - taidatte olla jo niin läheisiä, että hän kyllä tietää, mikä satuttaa eniten, eikä epäröi käyttää niitä aseita.

Se ei silti tarkoita, että nuo sanomiset olisivat totta. Vähän kommentoin nyt tuohon "kokenut" kommenttiin. Itse en ainakaan kuvittele että heillä on kivaa seksiä, viimesin kerta oli, mutta sitä aiemmat kerrat eivät ole olleet. Itselleni on ainakin tullut kuva että ykkösmies voisi haluta useamminkin, ei vaan enää viitsi yrittää kun siitä ei kerran mitään ole tullut. Voihan kuitenkin olla, että nyt kun seksi onnistui, ykkösmies sai vähän itsevarmuutta lisää ja ehkä seuraava kertakin voi onnistua?

No luultavasti ei onnistu sori pessimistinen asenne , mutta aina on mahdollisuus. Ja sen vielä lisään, että jos suhteen loppuminen on helpotus, niin miksi ihmeessä olet heti etsimässä uutta? Varmaankin salailun ja kaiken draaman takia.. Jotenkin tämän kirjoituksen perusteella aloin epäilemään lopettaako cougarwoman enää salasuhdetta vaikka ykkösmiehen kanssa homma toimisi vaikka olisi uusi rakastaja.

Onhan se mukavaa kun elämässä on jännitystä ym, siihenkin jää koukkuun: Ja salasuhteen loppumisen jälkeen elämä voikin vaikuttaa.. Suurin osa jännityksestä on hävinnyt.

Ugggghhh mä itse lapsia kammoavana oisin kyl niiiiiin pistäny tuulemaan jos jätkä alkaisi loukkaantuun ja avautuun tollasesta. Jos on itsensä kanssa noin isot ongelmat niin terapeutille mars eikä heivaan paskaa niskaan naiselle josta väittää välittävänsä ja jolla tietää olevan rankkaa ihan oman suhteensakin kanssa.

Märrrärrr musta olis tullu kyl sellane pikku Myy että Ymmärrän Nörden loukkaantumisen tosi hyvin. Mutta en hyväksyisi iskuja vyön alle. Vaikka kuinka olisi suuttunut. Vähän pitää olla itsehillintää. Kyllä minullakin alkaisi varmaan varokellot soimaan. Varmaan tosiaan aika teidän jatkaa eri suuntiin. Molempien takia kuitenkin toivon, että ette eroa riidoissa. Että kumpikin nielisi ylpeyttä ja sopisitte. Siis sopisitte, mutta ette enää tapailisi. Sinun takia taas toivoisin, että katselisit vähän aikaa eloa ilman rakastajaa.

Olet nyt tietoinen, että "kelpaat kyllä". Varmasti monikin olisi onnellinen, jos pääsisi kanssasi lakanoiden väliin peuhaamaan. Mutta tarvitsetko sinä oikeasti sitä nyt? Peesaan muita ja ehdotan, että odotat ainakin syksyyn. Ihana muuten lukea ihmisten kommentteja tähän postaukseen. Harmittaa suuresti jos tämä oli nyt loppu.

Nörttipoika on kuitenkin ollut blogin deuteragonisti ja jos hänet korvataan uudella rakastajalla niin blogin fanina tämä olisi vaikea pala nieltäväksi. Ei JK Rowlingaan olisi voinut kesken kirjasarjaa tapattaa Ronia tai Hermionea ja esitellä uusia hahmoja näiden tilalle: Hehee, mutta ootteko katsoneet Game of Thronesia? Siinä aina, kun luulee, että "hei tää on nyt se hyvis ja päähenkilö", niin se kuolee sillä kaudella: D Ja seuraavalla kaudella on kuitenkin taas ihan yhtä mielenkiintoista: Ja hahmoihin ei saa kiintyä liikaa tai tulee vaan kovat itkuporut: Onhan se toki telkkarissakin hyvä, en minä sillä, mutta kirjana vielä parempi.

Ettet vain ole jäänyt koukkuun salaiseen seksiin ja sen tuomaan jännitykseen? Jos meillä on ensimmäisen kerran kahteen vuoteen ensi kerran "hyvää seksiä" so. Ykkösmies sai orgasmin - minä en tietenkään uskaltanut edes yrittää siinä pelossa, että tulen ensin ja hänellä menee taas halut niin ei se vissiin automaattisesti tarkoita sitä, että kaikki on taas hyvin. Tätä yksityiskohtaa et ole kertonutkaan tai se on minulla mennyt ohi. Häneltäkö menee halut jos sinä saat ensin? Taitaa sitten olla henkisellä puolella ongelmat Iiiiik, eka kommentti multa!

Haluan vaan kiittää kivasta tavastasi kirjoittaa, mielenkiintoisista aiheista sekä uskalluksesta kirjoittaa näin henkilökohtaista blogia. Monelle on varmasti paljon apua siitä, että uskallat puhua asioista sellaisina kuin ne ovat.

Itselläni on ihan eri tilanne elämässäni, mutta kirjoitustyylisi on niin mukaansatempaava, ja ehkä aihekin on aika mielenkiintoa herättävä , että olen jäänyt koukkuun!

Olen hiljaa seurannut päivityksiäsi, ja toivon sinulle kaikkea hyvää! Tsemppiä kaikkeen, äläkä kuuntele haukkujia, he eivät tunne mitä sinä tunnet. Vaikuttaa kyllä hyvin epäterveeltä tuo nörttipojan reaktio: Tosin tuli vähän sellainen fiilis aikaisemminkin, että mies on aika ristiriitainen ja sekavan oloinen. Olet sellaiseen liian arvokas ja ihana nainen just sellaisena kuin olet: Vitusti rispektiä että päätit suhteen: Ja kiitos mielettömän mielenkiintoisista teksteistä!!

Tämä on ainoa blogi, mitä seuraan oikealla, aidolla mielenkiinnolla: Joo, on se tosiaan aikaisemminkin reagoinut joskus vähän "kiivaasti", kaikkea ei ole edes tullut raportoitua En todellakaan ota enää takaisin, nyt on sillat poltettu, tuhkat kerätty ja siroteltu maailman eri kolkkiin. Ensin luin, että sinä vedit kilarit ja jäi monttu hieman auki, että mitä multa olikaan mennyt ohi, mutta sitten luin uudestaan.

Myönnän syyllisyyteni seksistisyyteen luullen, että vai naiset tällaisia kilareita vetää. Kai tämäkin nyt oli oppi, että kylläpä sitä osataan molemmin päin. Surullista että teille kävi noin, vaikkakin se oli ilmeisesti hyvin helpottavakin päätös.

Minun on kuitenkin pakko sanoa, että ehkä kaikki ei kuitenkaan ollut vain Nörttipojan vika eikä hän ollut se ainoa ylireagoija. Itse asiassa jollain tasolla jopa ymmärrän hänen reaktionsa vaikka hän ei olisikaan niin ilkeästi sinulle saanut sanoa, vaan esittää loukkaantumisensa asiallisemmin.

Nörttipoika selvästi koki ns. Se oli selvästi vaivannut häntä vuosia ja nyt hän ikään kuin pääsi laskemaan tuon raskaan taakkansa pois harteiltaan. Tuon suuren ilon ja helpotuksen tunteen hän olisi halunnut jakaa kanssasi, mutta sinä suhtauduit siihen välinpitämättömästi, vähätellen ja hänen kannaltaan ehkä jopa loukkaavasti. Osoitit hänelle sanoillasi, että hänen on turha kertoa sinulle hänelle itselle tärkeistä asioista, koska haluat kuulla vain sinulle mielenkiintoisista ja "seksikkäistä" asioista.

Hänestä saattoi tuntua siltä, että hänen onnensa ei kiinnosta sinua pätkääkään. Tiedän, että ette ole olleet parisuhteessa, mutta kuitenkin jonkilainen suhde teilläkin on ollut. Ei parisuhteessa eikä ystävyyssuhteessa sanota toiselle toisen kertoessa omasta onnen tunteestaan, suuresta hetkestään, että tylsää, emmä jaksa kuunnella tuommosta lässytystä. Toivottavasti en loukannut, sillä niin ei todellakaan ollut tarkoitus.

Minua vain alkoi surettamaan, kun kaikki syyttävät Nörttipoikaa, eivätkä edes yritä ymmärtää hänen käytöstään. Olen kyllä ehdottoman samaa mieltä muiden kanssa, että hänen ei todellakaan olisi saanut mennä sanomaan sinulle sellaisia asioita kuin sanoi! Mutta hänen loukkaantumisensa sen sijaan oli mielestäni ymmärrettävää. Hän ei vain valitettavasti osannut ilmaista sitä oikealla tavalla. Samaa mieltä, mä ymmärrän ton Nörtin puolen oikein hyvin.

Ymmärrän senkin, että sieltä on tullut pahoja loukkauksia, jos "sivuuttaminen" otti koville. En mä sano, että asia olisi pitänyt noin hoitaa, mutta kyllä mä ton reaktion ymmärrän enkä osaa edes pitää sitä ylireagointina.

Koska eihän me voida tietää miten iso asia on kyseessä, varsinkaan jos se itsellemme tuntuu pieneltä. JOS nörttipoika olisi kertonut suoraan, miten iso asia tämä hänelle on ja Cougar olisi asian sen jälkeen vain tylysti sivuuttanut, olisin samaa mieltä. Ymmärtääkseni nörtti kuitenkin vain hehkutti lasten kanssa olemisen hienoutta. Minusta on aika paljon liikaa vaadittu keneltäkään normaalilta, ei-telepaattisia kykyjä omaavalta ihmiseltä pystyä tuosta vetämään kela, että koska nörtillä on ollut vaikea lapsuus, niin nyt se oikeasti haluaakin tällä kertoa omia isätraumojaan, vaikka kertookin vain miten oli lukenut prinsessakirjaa mukuloille.

Ihmissuhteissa pitää pääsääntöisesti pystyä luottamaan siihen, että asiat on niinkuin ne sanotaan. Muuten ollaan loputtomassa analysoinnin ja väärin tulkintojen suossa kaikki keittiöpsykologit. En todellakaan tajunnut vetää sitä linkkiä - ja kun tajusin, oli liian myöhäistä. En tietenkään olisi niin nonchalantisti sivuuttanut, jos olisin tajunnut Ymmärrän myös suuttumisen, eikä siinä sinänsä mitään pahaa tai väärää ole. Siltikään en voi hyväksyä hänen tapaansa ilmaista sitä enkä hänen sanankäyttöään.

Toisaalta ehkä hän on oppinut ne tavat kotoaan ja isältään? Inhimillistä ja niinhän se monesti menee, mutta ei se tietenkään oikeuta toisen huonoa kohtelua. Mä olen siinä mielessä ehkä vähän ehdoton, että mun mielestä mikään ei oikeuta noin huonoa käytöstä, ei vaikka olisi mitä kotoa mukaansa perinyt. Koska tuommoista ei yksinkertaisesti voi sanoa ihmiselle, jonka kanssa on harrastanut seksiä jo yli vuoden Ei sanalliseen, ei fyysiseen ja tätä en siis todellakaan tarkoittanut edellisellä kommentillani.

Itse en myöskään pystyisi sellaista sivuuttamaan, eikä kenenkään niin tarvitse tehdäkään. Aikuinen ihminen on kuitenkin vastuussa sanoistaan ja teoistaan, oli ne taustat ja isäsuhteet sitten kuinka huonot tahansa.

Toivottavasti Nörttipoika saa itsensä vielä joskus tasapainoon. Ehkä terapia tekisi hänelle hyvää. Kait me ollaan kahdestaankin sen verran söhelöitä, että eiköhän meidänkin arjesta ja juhlasta! No ei tollasta pidä ottaa vastaan keneltäkään. Vaikka ymmärrän miksi Nörde suuttui, olis hänen pitänyt ymmärtää ettet tahallasi ollut tajuamatta tilannetta. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Nörttipojan reaktio muutamaa päivää myöhemmin, kun ihmettelin hiljaiseloa ja varovasti kyselin, onko kaikki ookoo parafraseeraan, sillä meili on jo bittihautausmaalla: Edellinen juttu Seuraava juttu. Sen enempää ottamatta kantaa blogini autenttisuuteen  — johan joku vakilukijanikin ehti todeta, että mitä väliä sillä, onko faktaa vai fiktiota, kunhan on viihdyttävää — haluan kuitenkin pysähtyä tähän lauseeseen.

En tiedä, onko vika minussa vaiko kommentoijassa itsessään, mutta minun mielestäni on surullista elää maailmassa, jossa edes se lihava naapurintäti ei hetkeäkään voisi kuvitella olevansa juurikin sen komean naapurin pojan himon kohde. Minä esimerkiksi olen huomannut himoitsevani pitkiä ja laihoja, seksin saralla kokemattomia nörttipoikia. Olen myös huomannut, miten suurena yllätyksenä tämä heille tulee; heistä on vaikeaa uskoa, että joku ihan oikeasti himoitsee heitä, pitää heitä ihanina.

Miksi ihanat nörttipojat eivät katso itseään peilistä hymyillen ja iske itselleen silmää, miksi he eivät uskalla mennä puhumaan naisille baarissa? Minun mielestäni on surullista, että ihminen arvotetaan "julkisesti" pelkkien fyysisten avujensa perusteella; että ihminen kategorisoidaan yleisten mallien ja käsitysten mukaan joko himottavaksi tai rumaksi ja siten epähimottavaksi.

Että tässä maailmassa suurin osa ihmisistä tuntee olevansa…mitä? Okei — on ihan ookoo että meillä on tiettyjä ulkonäöllisiä, henkilökohtaisia preferenssejä. Minullakin on, vaikka olenkin ylipainoinen. Niin, ajatelkaa nyt - läski JA vielä kranttu! Voin jopa sanoa, että minulla on tiettyjä kriteerejä esimerkiksi uutta seksipartneriani valitessani. Se on ihan ymmärrettävääkin, jokaisella on oma henkilökohtainen mieltymyksensä. Mutta se pidetään yleensä henkilökohtaisena. Metsään mennään ja pahasti siinä vaiheessa, kun aletaan arvottamaan toista ihmistä "julkisesti" omaan  tai yleiseen kauneuskäsitykseen vedoten.

Kyllä minun mielestäni lihavien naapurintätienkin täytyy pystyä ajattelemaan, ettei olisi mahdotonta olla sen naapurin pojan himon kohde. Että se itseasiassa voisi olla ihan täysin mahdollistakin. Että se naapurin vuotias, sixpackin omaava nuorukainen, olisikin oikeasti niin viehtynyt siihen naapurintädin persoonaan, ettei ulkokuorella ole enää niin väliä.

Että se naapurin komea poika oikeasti olisikin jo pidemmän aikaa fantasioinut, miltä tuntuisi upottaa piikkitukkainen pojanpäänsä noitten uhkeitten rintojen väliin, ja antaa 15 vuotta vanhemman naapurinrouvan opettaa - ja kunnolla! Ja että se ottaisi sille vielä uusinnan muutamaa viikkoa myöhemmin. Olin nimittäin itse paikalla. Science fiction on tarkoituksella epäuskottavaa, fiktiota, kuten nimikin jo sanoo. Lihavien naapurintätien, laihojen nörttipoikien tai lyhyiden kaljujen himoamisessa ei pitäisi olla mitään epäuskottavaa.

Että avaruusolento laskeutui lentävällä lautasella pihalleni viime yönä — okei, tätä sopii epäillä. Mutta että ihminen ei voi himoita toista ihmistä, koska tämä on tietyn näköinen…ei.

Minä en halua epäillä sitä ikinä. Siinäpä mantra kaikille heikon seksuaalisen itsetunnon omaaville. Tätä asiaa en ite myöskään ymmärrä. Miksei joku voisi himoita jotakin mikä ei miellytä toisen silmää? Ei se tarkoita automaattisesti, ettei se voisi miellyttää jotakuta toista ja jopa suurestikin.

Yhtälailla se sixpackilla varustettu lihaksikas mies tai se täydellisen hoikan tiimalasivartalon omaava nainen voi olla toisen silmään täysin turnoff näky. Ei kaikki vaan halua samoja asioita ja sehän nimenomaan on parasta tässä maailmassa. Jokaiselle löytyy jotakin - ja jokaiselle joku: Hieno ja niin tärkeä aihe, kiitos.

Todisteita niiden "lihavien" naapurintätien, perheenäitien yms himoitsemisesta tulee myös täältä. Taitaa olla niin että tasapainoisen, itsensä kanssa sinut olevan aikuisen naisen itsetunto, myös se seksuaalinen, lähtee elämänkokemuksesta ja itsetuntemuksesta, siihen ei vaikuta ulkonäkö tai ne kilot ja se näkyy kanssaihmisille säteilynä ja tietyin silmin katsoessa myös seksikkyytenä.

Viedäkseni tätä asiaa vielä eteenpäin, kuka ihme voisi himoita vammautunutta henkilöä!?!? Todellakin tuollaisten lauseiden, joita sinullekin ollaan blogissasi kommentteina heitetty, kirjoittajat ovat vain äärimmäisen vammautuneita asenteeltaan CWlle kuitenkin muistutuksena, ettei se VSn sivusto ihan vastaa realityä. Varsinkin kun niistä on siellä sivustoilla pula. Realismia on se, että baarissa ei välttämättä se pullukampi tai ei-niin kauniin ulkonäön omaava saa ketään juttuseuraa seksiehdotuksista puhumattakaan.

No eipä ole ainakaan minun realismiani, "flaksi" käy ihan yhtä hyvin livenäkin, kuten esimerkiksi tapaus Naapurinpojasta tai Ruokakaupan pojasta, tai..

Mä olen ollut "pullukampi" koko elämäni, eikä seurasta ole ollut koskaan puutetta. Melkein kaikki ex-poikaystävänikin olen ihan perinteisesti baarissa tavannut Itse olen myös ollut koko aikuisikäni sellainen "pehmeä", mutta silti raamikas.

Baarissa riittää pitkiä katseita ja seuraakin Rento suhtautuminen kaikkiin ihmisiin ja uteliaisuus joka tietenkin ilmenee seksuaalisesti haluna kokeilla kaikenlaista uutta. Rehevä vartalo varustettuna seksuaalisella haasteella, vai barbi tyhjällä katseella?

Tuota noin, "barbi tyhjällä katseella? Kuten tässä Puuman erinomaisessa hyvässä postauksessakin sanotaan "on surullista, että ihminen arvotetaan "julkisesti" pelkkien fyysisten avujensa perusteella; että ihminen kategorisoidaan yleisten mallien ja käsitysten mukaan joko himottavaksi tai rumaksi ja siten epähimottavaksi.

Tää on tärkeä keskustelunaihe mutta voisiko edes joskus käydä sitä ilman sitä tylsää olettamusta että ns. Ihan totta, ois kiva. Tää on kyllä hyvä pointti. Huomaan nimittäin itsekin, että kategorisoin "komeita miehiä" heti ulkonäkökeskeisiksi ja joskus jopa vähän bimboiksi keissi Bile-Dani. Toisaalta taas, joskus kun olen yrittänyt olla näissä asioissa "neutraalimpi", on tullut aika huolella takkiin Finanssimies.

Ei minunkaan päähäni mahdu miksi komea sixpackillä varustettu naapurinpoika ei haluaisi kaltaistasi narsistista lihavaa tupakoivaa ah niin täydellistä nasta Ainakin varmaan osittain pettäjäsivustolla ja baarissa ollaan liikkeellä eri motiivilla. Pidempiaikaista sivusuhdetta hakevat käyttänevät sivustoja.

Olen löytänyt netistä paljon itseäni kuumempaa seuraa. Hän ei halua vaihtuvia seksikumppaneita vaan pitkäaikaisen ikäiseni v. Itsetuntoni kestää sen kyllä, että emme liiku yhdessä julkisesti vaan nautimme toisistamme privaatisti! Lisään vielä, että en itse halua puumailla julkisesti Nautin kolmekymppiset - ja jopa alle - kuumikset mieluummin omana pikku mieltymyksenäni Mulla on kaveri, joka on koko elämänsä ollut ei pullukka vaan ihan aidosti lihava ja tästä huolimatta viettänyt meistä kaikista ehdottomasti menevimmät sinkkuvuodet Toi kommenttisi nörttipojista on muuten totta!

Itsekin himoitsen laihoja poikia, tosin itsekutsun heitä nimellä urheilijanuorukainen. Otin sellaisen jopa aviomiehekseni ja on ollut upeaa huomata miten se itseään täysin arvostamaton ja sosiaalisia tilanteita pelkäävä poika on kasvanut itsevarmemmaksi mieheksi jolla on kavereita joiden kanssa mennä viettämään iltaa! Oli kavereita toki ennenkin mutta illan istujaisiin lähtö oli tuskailun ja pähkäilyn takana, nyt niitä järjestellään itse ja sinne mennään innoissaan.

Nykyään saatan kokea jopa mustasukkasuutta sekä ylpeyttä kun muutkin naiset katselevat miestäni sillä silmällä. Itsevarmuus tekee ihmeitä ihmiselle kuin ihmiselle! Vaikka itsellä ei ole tarvetta ulkopuoliselle suhteelle, välillä aina haaveilen silittäväni vierasta ihoa josta tuntea kylkiluut läpi Ihmisessä on usein Se Jokin , joka kiinnittää toisen huomion.

Joku voi olla pinnallisempi ja hakea vain ulkoisten avujen muottiin sopivaa ihmistä, esimerkiksi vaaleat hiukset ja siniset silmät, DD-tissit, nollan rasvaprosentti, kreikkalaisen jumalan vartalo Tai sitten statuksen kautta, ettei kelpaa mikään muu kuin lääkäri.

Mut kyllä mun mielestä se ihminen pitäisi ottaa ja kohdata ihan ihmisenä, ei vain statussymbolina, jota on sitten kiva esitellä muille. Ja sitä paitsi, kyllähän vanhuksetkin harrastaa seksiä. Itsekin, kun aloin seurata tätä blogia olin vähän ällikällä lyöty.

Olin epäuskoinen lukiessani naapurin ja kaupan pojasta, jotka kuolaavat perään ja iskevät puuman. Mutta en katsonut asiakseni arvostella, epäillä tai vähätellä. Aloin pikkuhiljaa ajatella, että tässäpä hiton hyvät uutiset! Maailmani meni vähän uusiksi. Kyllä totuus on se että ikäiseni 28 miehet viehättyvät itsestään huoltapitävästä ja liikuntaa harrastavat naisesta enemmän kun ylipainoisesta.

Myös tupakointi on täysi turn Off minulle. Ai nyt kuultiin sitten kaikkien 28v miesten mielipide. Ei yhtään yleistystä tai silleen. Minulle turn-off taasen ovat ihmiset, jotka aloittavat lauseensa sanoilla "kyllä totuus on se": Et sitten yhtään ottanut itseesi tälläkään kertaa Mistä johtuu että joskus itse tupakoivana ja pyöreämpänä olen seurustellut 28 vuotiaan kanssa jonka mielestä olin maailman kaunein ja seksikkäin..

Mä muuten hoksasin just, että ainoastaan Valokuvaaja tupakoi, kaikki muut ovat olleet - ja ovat - tupakoimattomia. Ja olen jokaiselle asiasta erikseen maininnut ennen livetapaamista, eikä ketään ole haitannut, ja huulet ollaan suudeltu rohtuneiksi asti.

Luojan kiitos mieheni on vasta vuotias, minulla on vielä pari vuotta ikaa kunnes dumppaa minut uhreilijapirkon vuoksi ; En tosin polta, ehkä se pelastaa jotakin? Jännä juu koska miten on sitten mahdollista että "lihavat" ihmiset elää parisuhteessa. Eihän sekään voi sitten olla mahdollista!? Oikeasti on ihanaa, että kaikilla on oma makunsa ja kyllä mä ainakin voin nähdö miten 20vuotiaat kokemattomat nörtti pojat kiinnostuu kokeneesta vanhemmasta naisesta isoilla tisseillä ;.

Muakin viehättää todella usein miehet joissa kukaan muu ei nää mitään. Eikö se oo hyvä niin?! D Rakastan myös nörtihtävää ulkonäköä. Ja paksuja silmälaseja, ne kiinnittää aina huomioni. Media tarjoaa niin yksipuolisen vaihtoehdon sille mikä on viehättävää. Tämä kirjoitus sai minut muistelemaan sitä, kuinka joskus teini-ikäisenä minulla taas oli sellainen olo, että juuri kukaan ei "saisi" kelvata minulle, kun olin nuori ja erittäin hyvillä geeneillä siunattu.

Ja kuitenkin minäkin tykkäsin - tai siis olisin tykännyt - siihen aikaan niistä ujoista ja laihoista nörttipojista, jotka eivät olleet yhtä täynnä itseään kuin ne sporttiset alfaurokset, joita teini-ikäisen prinsessan olisi ollut suotavaa katsella sillä silmällä. Että eiköhän nuo lokeroinnit ole ihan yhtä vahingollisia kaikille osapuolille.

Hyvä pointti tosiaan, mulla on vähän sama kokemus. Eräälle entiselle poikaystävälleni oli mm kommentoitu seurusteluamme että "voi voi, se on niin kamalan nätti

.

Upea kalu seksiseuraa tampereelta homo

Vakiintuneessa suhteessa, missä mies ei ole enää kolmikymppinen, on ihan satavarma, että seksikyvyt ja tarpeet jo hyvin tiedossa. Ihmisillä on erilaisia seksitempperamentteja. Jos sitä jää odottelemaan, niin saa tosiaan odotella ja on masentavaa, jos toivo aina hetkittäin herää ja taas vajotaan saamattomuuteen ja kyvyttömyyteen.

Sitähän tässä blogissa on koko ajan odotettu, että josko Ykkösmiehen seksihalut ja -kyvyt palaisivat, ja Nörttipojan läsnäolo tulisi tarpeettomaksi? Toki on mahdollista, että näin ei käykään, mutta ainakin viimeisin kerta antoi jo odottaa vähemmän kuivia kausia tulevaan. Samoin uniapneaoperaation on odotettu vaikuttavan seksielämään positiivisesti.

Kun joku ihminen lähtee lopullisesti elämästä, se on aina menetys, vaikka olisikin samalla helpotus. Jos tämä nyt tosiaan jää tähän, niin kiitos tästä blogin mittaisesta tarinasta! Toivottavasti elämäsi täydentyy tästä lähtien tavalla tai toisella, ilman Nörttiä. Äläkä vaan ota liikaa itseesi ikäviä asioita, joita Nörde sanoi - taidatte olla jo niin läheisiä, että hän kyllä tietää, mikä satuttaa eniten, eikä epäröi käyttää niitä aseita.

Se ei silti tarkoita, että nuo sanomiset olisivat totta. Vähän kommentoin nyt tuohon "kokenut" kommenttiin. Itse en ainakaan kuvittele että heillä on kivaa seksiä, viimesin kerta oli, mutta sitä aiemmat kerrat eivät ole olleet. Itselleni on ainakin tullut kuva että ykkösmies voisi haluta useamminkin, ei vaan enää viitsi yrittää kun siitä ei kerran mitään ole tullut. Voihan kuitenkin olla, että nyt kun seksi onnistui, ykkösmies sai vähän itsevarmuutta lisää ja ehkä seuraava kertakin voi onnistua?

No luultavasti ei onnistu sori pessimistinen asenne , mutta aina on mahdollisuus. Ja sen vielä lisään, että jos suhteen loppuminen on helpotus, niin miksi ihmeessä olet heti etsimässä uutta? Varmaankin salailun ja kaiken draaman takia.. Jotenkin tämän kirjoituksen perusteella aloin epäilemään lopettaako cougarwoman enää salasuhdetta vaikka ykkösmiehen kanssa homma toimisi vaikka olisi uusi rakastaja. Onhan se mukavaa kun elämässä on jännitystä ym, siihenkin jää koukkuun: Ja salasuhteen loppumisen jälkeen elämä voikin vaikuttaa..

Suurin osa jännityksestä on hävinnyt. Ugggghhh mä itse lapsia kammoavana oisin kyl niiiiiin pistäny tuulemaan jos jätkä alkaisi loukkaantuun ja avautuun tollasesta. Jos on itsensä kanssa noin isot ongelmat niin terapeutille mars eikä heivaan paskaa niskaan naiselle josta väittää välittävänsä ja jolla tietää olevan rankkaa ihan oman suhteensakin kanssa.

Märrrärrr musta olis tullu kyl sellane pikku Myy että Ymmärrän Nörden loukkaantumisen tosi hyvin. Mutta en hyväksyisi iskuja vyön alle. Vaikka kuinka olisi suuttunut. Vähän pitää olla itsehillintää. Kyllä minullakin alkaisi varmaan varokellot soimaan. Varmaan tosiaan aika teidän jatkaa eri suuntiin. Molempien takia kuitenkin toivon, että ette eroa riidoissa.

Että kumpikin nielisi ylpeyttä ja sopisitte. Siis sopisitte, mutta ette enää tapailisi. Sinun takia taas toivoisin, että katselisit vähän aikaa eloa ilman rakastajaa. Olet nyt tietoinen, että "kelpaat kyllä". Varmasti monikin olisi onnellinen, jos pääsisi kanssasi lakanoiden väliin peuhaamaan. Mutta tarvitsetko sinä oikeasti sitä nyt?

Peesaan muita ja ehdotan, että odotat ainakin syksyyn. Ihana muuten lukea ihmisten kommentteja tähän postaukseen. Harmittaa suuresti jos tämä oli nyt loppu. Nörttipoika on kuitenkin ollut blogin deuteragonisti ja jos hänet korvataan uudella rakastajalla niin blogin fanina tämä olisi vaikea pala nieltäväksi. Ei JK Rowlingaan olisi voinut kesken kirjasarjaa tapattaa Ronia tai Hermionea ja esitellä uusia hahmoja näiden tilalle: Hehee, mutta ootteko katsoneet Game of Thronesia?

Siinä aina, kun luulee, että "hei tää on nyt se hyvis ja päähenkilö", niin se kuolee sillä kaudella: D Ja seuraavalla kaudella on kuitenkin taas ihan yhtä mielenkiintoista: Ja hahmoihin ei saa kiintyä liikaa tai tulee vaan kovat itkuporut: Onhan se toki telkkarissakin hyvä, en minä sillä, mutta kirjana vielä parempi.

Ettet vain ole jäänyt koukkuun salaiseen seksiin ja sen tuomaan jännitykseen? Jos meillä on ensimmäisen kerran kahteen vuoteen ensi kerran "hyvää seksiä" so.

Ykkösmies sai orgasmin - minä en tietenkään uskaltanut edes yrittää siinä pelossa, että tulen ensin ja hänellä menee taas halut niin ei se vissiin automaattisesti tarkoita sitä, että kaikki on taas hyvin.

Tätä yksityiskohtaa et ole kertonutkaan tai se on minulla mennyt ohi. Häneltäkö menee halut jos sinä saat ensin? Taitaa sitten olla henkisellä puolella ongelmat Iiiiik, eka kommentti multa! Haluan vaan kiittää kivasta tavastasi kirjoittaa, mielenkiintoisista aiheista sekä uskalluksesta kirjoittaa näin henkilökohtaista blogia.

Monelle on varmasti paljon apua siitä, että uskallat puhua asioista sellaisina kuin ne ovat. Itselläni on ihan eri tilanne elämässäni, mutta kirjoitustyylisi on niin mukaansatempaava, ja ehkä aihekin on aika mielenkiintoa herättävä , että olen jäänyt koukkuun!

Olen hiljaa seurannut päivityksiäsi, ja toivon sinulle kaikkea hyvää! Tsemppiä kaikkeen, äläkä kuuntele haukkujia, he eivät tunne mitä sinä tunnet. Vaikuttaa kyllä hyvin epäterveeltä tuo nörttipojan reaktio: Tosin tuli vähän sellainen fiilis aikaisemminkin, että mies on aika ristiriitainen ja sekavan oloinen.

Olet sellaiseen liian arvokas ja ihana nainen just sellaisena kuin olet: Vitusti rispektiä että päätit suhteen: Ja kiitos mielettömän mielenkiintoisista teksteistä!! Tämä on ainoa blogi, mitä seuraan oikealla, aidolla mielenkiinnolla: Joo, on se tosiaan aikaisemminkin reagoinut joskus vähän "kiivaasti", kaikkea ei ole edes tullut raportoitua En todellakaan ota enää takaisin, nyt on sillat poltettu, tuhkat kerätty ja siroteltu maailman eri kolkkiin.

Ensin luin, että sinä vedit kilarit ja jäi monttu hieman auki, että mitä multa olikaan mennyt ohi, mutta sitten luin uudestaan. Myönnän syyllisyyteni seksistisyyteen luullen, että vai naiset tällaisia kilareita vetää.

Kai tämäkin nyt oli oppi, että kylläpä sitä osataan molemmin päin. Surullista että teille kävi noin, vaikkakin se oli ilmeisesti hyvin helpottavakin päätös. Minun on kuitenkin pakko sanoa, että ehkä kaikki ei kuitenkaan ollut vain Nörttipojan vika eikä hän ollut se ainoa ylireagoija. Itse asiassa jollain tasolla jopa ymmärrän hänen reaktionsa vaikka hän ei olisikaan niin ilkeästi sinulle saanut sanoa, vaan esittää loukkaantumisensa asiallisemmin. Nörttipoika selvästi koki ns.

Se oli selvästi vaivannut häntä vuosia ja nyt hän ikään kuin pääsi laskemaan tuon raskaan taakkansa pois harteiltaan. Tuon suuren ilon ja helpotuksen tunteen hän olisi halunnut jakaa kanssasi, mutta sinä suhtauduit siihen välinpitämättömästi, vähätellen ja hänen kannaltaan ehkä jopa loukkaavasti. Osoitit hänelle sanoillasi, että hänen on turha kertoa sinulle hänelle itselle tärkeistä asioista, koska haluat kuulla vain sinulle mielenkiintoisista ja "seksikkäistä" asioista.

Hänestä saattoi tuntua siltä, että hänen onnensa ei kiinnosta sinua pätkääkään. Tiedän, että ette ole olleet parisuhteessa, mutta kuitenkin jonkilainen suhde teilläkin on ollut. Ei parisuhteessa eikä ystävyyssuhteessa sanota toiselle toisen kertoessa omasta onnen tunteestaan, suuresta hetkestään, että tylsää, emmä jaksa kuunnella tuommosta lässytystä. Toivottavasti en loukannut, sillä niin ei todellakaan ollut tarkoitus.

Minua vain alkoi surettamaan, kun kaikki syyttävät Nörttipoikaa, eivätkä edes yritä ymmärtää hänen käytöstään. Olen kyllä ehdottoman samaa mieltä muiden kanssa, että hänen ei todellakaan olisi saanut mennä sanomaan sinulle sellaisia asioita kuin sanoi! Mutta hänen loukkaantumisensa sen sijaan oli mielestäni ymmärrettävää. Hän ei vain valitettavasti osannut ilmaista sitä oikealla tavalla.

Samaa mieltä, mä ymmärrän ton Nörtin puolen oikein hyvin. Ymmärrän senkin, että sieltä on tullut pahoja loukkauksia, jos "sivuuttaminen" otti koville. En mä sano, että asia olisi pitänyt noin hoitaa, mutta kyllä mä ton reaktion ymmärrän enkä osaa edes pitää sitä ylireagointina.

Koska eihän me voida tietää miten iso asia on kyseessä, varsinkaan jos se itsellemme tuntuu pieneltä. JOS nörttipoika olisi kertonut suoraan, miten iso asia tämä hänelle on ja Cougar olisi asian sen jälkeen vain tylysti sivuuttanut, olisin samaa mieltä.

Ymmärtääkseni nörtti kuitenkin vain hehkutti lasten kanssa olemisen hienoutta. Minusta on aika paljon liikaa vaadittu keneltäkään normaalilta, ei-telepaattisia kykyjä omaavalta ihmiseltä pystyä tuosta vetämään kela, että koska nörtillä on ollut vaikea lapsuus, niin nyt se oikeasti haluaakin tällä kertoa omia isätraumojaan, vaikka kertookin vain miten oli lukenut prinsessakirjaa mukuloille.

Ihmissuhteissa pitää pääsääntöisesti pystyä luottamaan siihen, että asiat on niinkuin ne sanotaan. Muuten ollaan loputtomassa analysoinnin ja väärin tulkintojen suossa kaikki keittiöpsykologit. En todellakaan tajunnut vetää sitä linkkiä - ja kun tajusin, oli liian myöhäistä. En tietenkään olisi niin nonchalantisti sivuuttanut, jos olisin tajunnut Ymmärrän myös suuttumisen, eikä siinä sinänsä mitään pahaa tai väärää ole. Siltikään en voi hyväksyä hänen tapaansa ilmaista sitä enkä hänen sanankäyttöään.

Toisaalta ehkä hän on oppinut ne tavat kotoaan ja isältään? Inhimillistä ja niinhän se monesti menee, mutta ei se tietenkään oikeuta toisen huonoa kohtelua. Mä olen siinä mielessä ehkä vähän ehdoton, että mun mielestä mikään ei oikeuta noin huonoa käytöstä, ei vaikka olisi mitä kotoa mukaansa perinyt.

Koska tuommoista ei yksinkertaisesti voi sanoa ihmiselle, jonka kanssa on harrastanut seksiä jo yli vuoden Ei sanalliseen, ei fyysiseen ja tätä en siis todellakaan tarkoittanut edellisellä kommentillani.

Itse en myöskään pystyisi sellaista sivuuttamaan, eikä kenenkään niin tarvitse tehdäkään. Aikuinen ihminen on kuitenkin vastuussa sanoistaan ja teoistaan, oli ne taustat ja isäsuhteet sitten kuinka huonot tahansa.

Toivottavasti Nörttipoika saa itsensä vielä joskus tasapainoon. Ehkä terapia tekisi hänelle hyvää. Kait me ollaan kahdestaankin sen verran söhelöitä, että eiköhän meidänkin arjesta ja juhlasta! No ei tollasta pidä ottaa vastaan keneltäkään.

Vaikka ymmärrän miksi Nörde suuttui, olis hänen pitänyt ymmärtää ettet tahallasi ollut tajuamatta tilannetta. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Nörttipojan reaktio muutamaa päivää myöhemmin, kun ihmettelin hiljaiseloa ja varovasti kyselin, onko kaikki ookoo parafraseeraan, sillä meili on jo bittihautausmaalla: Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit En oikeastaan ole varma, mistä tunne kumpuaa, mutta tunnen myötähelpotusta: En usko että enää ottaa yhteyttä, sanoin aika suoraan että ei tarvitse enää koskaan vaivautua.

Sama kello teki itseään tykö, tällä kertaa hieman voimakkaammin, kun ehdokkuus oli pankissa edelleenkin: Mietittiin minne mennä syömään, ja Pastiksesta vedin linkin Muruun ja Murusta Tytyrin pop-downiin.

Nörttipoika innostui maanalaisesta illallisesta ja pettyi, kun selvisi ettei pop-down ole huhtikuussa: Eikä se sinällään minua häiritse; enemmänkin ihmetyttää. Mitä, jos suhteemme tosiaan kestää vuosia? Voisin kuvitella, että mitä kauemmin suhde kestää, sitä vaikeampaa se on lopettaa — osaksi myös siksi että siitä on tullut tapa.

Jaksanko elää kaksoiselämää niin pitkään? Opettelen edelleen elämään hetkessä sen enempää tulevaisuudesta murehtimatta. Ehkä suhde palaa itsestään loppuun; ehkä roihu muuttuu säästöliekiksi joka vihdoin tukahtuu. No joo, kuitenkin vähintään siinä vaiheessa, kun persaus alkaa roikkumaan? Ajattelin jo otsikon perusteella, että herran jesta, eikai teidän juttu lopu??!!!

D Tätä on niin hauska lukea: D Joskin kirjoitus oli ihan aiheellinen, todennäköisesti teidän juttunne tulee loppumaan jossette totea, että haluattekin olla oikeasti yhdessä ym.

Ja kokemuksesta voin kertoa, että seksisuhteen loppuminen tulee tuntumaan tosi pahalle paitsi jos olette vain kyllästyneitä toisiinne.. Varsinkin, jos se johtuu siitä, että nörttipoika on tavannut jonkun.. Itselleni kävi melkein näin äskettäin ja tuntuu pahalta.. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Muru pops down in Tytyri. Edellinen juttu Seuraava juttu.

maaliskuu CougarWoman CougarWoman · 1 · Johan olikin hyvä suunnitelma. Hae netistä seksiseuraa ja humputtele menemään. toukokuu Kai sitten oltiin jo liian läheisiä; eihän ilman mitään tunteita pitäisi olla tuommoisia tunteenpurkauksiakaan. .. CougarWoman CougarWoman Ykkösmies sai orgasmin - minä en tietenkään uskaltanut edes yrittää ennakkoluulot (3), ennenaikainen siemensyöksy (1), enneunet (1), eno. Julkaistu ja orgasmi ilman siemensyöksyä seksiseuraa kuopiosta ja hyvä työtä, online palvelun kun yhdistä homoseksuaalista luonnetta. girls download redtube ilmaisia seksivideo puhelinseksiä 09 kiihkeä nainen hieronta.

Puhelinseksiä 09 orgasmi homoseksuaaliseen ilman siemensyöksyä

: Puhelinseksiä 09 orgasmi homoseksuaaliseen ilman siemensyöksyä

SIHTEERI FORUM SEKSISEURAA SEINÄJOELTA GAY Ensinnäkin häiritsee kun et kerro mitä niin pahaa nörtti sanoi ettet voi unohtaa ikinä?!! Edellinen juttu Seuraava juttu. Tai uskotko että vastaa kun tuosta ehkä rauhottuu? Ja että hän on sinulle kaveri, ei potentiaalinen kumppani romanttisessa mielessä. Peesaan muita ja ehdotan, että odotat ainakin syksyyn. Aloitte vaikuttaa tekstien pohjalta jo niin lähentyneiltä, että kuten toisetkin ovat sanoneet, joku satuttaa itsensä henkisesti.
Porn video hd mies gay kalu 462
Puhelinseksiä 09 orgasmi homoseksuaaliseen ilman siemensyöksyä Hyvää kalua suomi homo kaluja