Homoseksuaaliseen parhaat seksilelut iso kaunis mies

Roomalaisista patsaista useimmat miehet ovat täysin alasti ja naisilla taas peitetyt alapäät. Kuvattiin alastomia atleetteja, sotureita, jumalankuvia. Patsaita tosin myös vaatetettiin.

Ensimmäinen alaston nainen -veistos. Hyvin maskuliininen ollakseen nainen. Ja mitä tulee tähän naiset huoria, miehet sonneja jaotteluun seksikumppanien määrän takia, niin vastakohtana tälle voisi olla se miten nykyään pidetään masturboivaa ja seksileluja käyttävää naista on vahvana ja itsenäisenä, mutta seksileluja tekovaginoita käyttävä mies on sitten luuseri ja luultavasti neitsyt.

Muistui tänään mieleen hauska lause jostain kaukaisuudesta. En muista sitä sanatarkasti, mutta: Itse en jaottele ketään mihinkään, te kaikki olette minulle yhtä kauniita. Mutta Mya, loistava kommentti. Mieleeni nousi taas, että mahdollisesti siitä, että miehellä on oikeus tyydyttää itseään juuri naisen kanssa, kun taas sinkkunaisen on jopa paheellista hankkia seksiseuraa, joten hänellä on oikeus rabbitteihin ja pkkukarhuihin.

Jos mies tarvitsee seksileluja, niin se on merkki siitä, ettei hän saa naista. Naisella seksilelut on taas merkki siitä, että hän odottaa miestä? Miehet kuitenkin vetävät käteen, on heillä nainen tai ei, niin totta kai heilläkin saa olla jotain kivaa extraa siinä mukana. Tähän haluan sanoa, että kun puhutaan roomalaisesta veistostaiteesta, niin on pidettävä mielessä, että roomalaiset muuttivat kreikkalaisia alkuperäisveistoksia mielensä mukaan melko paljonkin lopulta. Se, että roomalaisten kopioissa kreikkalaisten patsaista ei näy hirveästi täysin alastomia naisia ei tarkoita sitä, että koko antiikin ajan olisi väistelty alastonta naisvartaloa.

Esimerkiksi keisariajalla Roomassa, sitä ennen ja sen jälkeenkin, alastomien naisten kuvaaminen maalaustaiteessa on hyvin runsasta, estotonta ja häpeilemätöntä, alastomien miesten rinnalla. Sama pätee myös Kreikkaan ennen Rooman valtakautta. Skandaaliudesta en tiedä, enkä oikeastaan ole kuullutkaan.

Eli naisen alastomuus oli skandaali silloin, patsaiden tekoaikana, vai skandaali myöhemmin, kun niitä löydettiin, jolloin Eurooppa oli jo kristillistynyt? Jahs, tätä minunkin piti hieman itsestäni. En tosin ole päässyt vielä yksimielisyyteen keskusteluissa itseni kanssa siitä, haluaisinko varsinaisesti seksuaalista suhdetta useampaan kuin yhteen kumppaniin, mutta tuntuu, että fyysistä hellyytä voisin jakaa ja osoittaa useammallekin. Minun on helppo ihastua ihmisiin ja ihastella ihmisiä, enkä haluaisi ajatella ihastuksiani tunnetiloja tai ihmisiä, koska eivät kaikki ole edes miehiä saati itseäni väärinä, pahoina tai likaisina.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana käydyt kamppailut omasta seksuaalisuudestaan ja niiden ristiriitaisuuksista hämmästyttävän puritaaniseksi osoittautuneen yhteiskunnan sanattoman moraalikoodiston kanssa ovat varmaan osaltaan johtaneet tunnekriisiin jos toiseenkin. Enkä oikein ole edes pystynyt puhumaan asiasta kenenkään kanssa.

Tai en ole halunnut tai uskaltanut, joskin edelleen, tässä ajassa on jotenkin avautunut ja oppinut paljon enemmän kuin ehkä kuvittelinkaan.

On selvää, jos pettäminen toistuu, että unohtaminen tulee aina vain hankalammaksi ja syntyy katkeruutta ja vihaa rakkauden tilalle. Pettäminen ei suinkaan ole suora ilmaisu oman rakkaimpansa hylkäämisestä tunnetasolla.

Ihminen pystyy tuntemaan syviä tunteita monia ihmisiä kohtaan. Joskus seksuaalinen vetovoima ja himo himmentävät järjen hetkellisesti eikä kiusausta pystykään vastustamaan. Moni pettäjä tuntee syyllisyyttä ja katumusta ja on ahdistunut lihansa heikkoudesta. Kertominen antaisi itselleen rauhan, mutta paljastus synnyttää tuskan petetyn rinnassa. Minusta, vaikka kirjoittaja ajoittain haluaakin lohduttaa ja olla jakelematta liian puolueellisia tuomioita hyvä niin , vastaus silti kannustaa tukemaan erästä tiettyä parisuhteisiin ja seksuaalisuuteen sovellettavaa moraalimallia.

Itse en haluaisi ajatella asiaa aina edes pettämisenä, tai käyttää ko. En jaksa uskoa, että asia olisi aina niin mustavalkoinen, että toisesta ei enää välitä, tai toista ei enää halua - Howitzer esitti aiemmin asian, jo kuten itse olisin halunnut: Itse olen varma, että kyllä omista päätöksistään on selvillä itse tilanteessa, ja ainakin omakohtaisesti haluaisin kantaa koko vastuun tapahtumasta itse.

Mutta minä en ole osallistunut mihinkään sellaiseen toimintaan, jonka voisi laskea pettämiseksi - tilanne on varmasti vaikeampi lopulta, mitä haluaisi ajatella. Erityisesti, jos toinen on niin omistushaluinen ja mustasukkainen, ettei kykene näkemään tapahtuman läpi tai edes keskustelemaan siitä.

Olen kyllä sitä mieltä, että avoin keskustelu parisuhteessa kaikista asioista kyllä kantaa aina pitkälle. Sitä ennen pitää vain itse oppia uskaltamaan kertoa myös niistä asioista, joista on vaikeaa puhua, tai jotka ovat kummallekin tai toiselle arkoja. Mutta pointtini on, että se on eri asia, keneen tuntee fyysistä vetoa moniin?

Yksi täysipäiväinen suhde on kyllä minulle ihan tarpeeksi, mutta pitääkö minun kieltää myös se, että tunnen seksuaalista vetoa muihin ihmisiin - miehiin ja naisiin?

Tai ajatella sen olevan aina likaista ja väärin, jos ajattelen eroottissävytteisesti muita miehiä ja naisia? Tai ajatella pettäväni, jos flirttailen muiden kanssa? Kuten Howitzer jo myös mainitsi vaikeaahan se on, kun yhteiskunta on omaksunut toisenlaisen mallin. Mutta tämä on toinen aihe, josta ainakin suhteessa keskustelisin enemmänkin, oman mielenrauhani, itseilmaisuni ja vapauteni vuoksi.

Eivätkä kaikki halua ajatella asiaa niin, mutta kuten sanoin - oman mielenrauhan vuoksi. Kuulostan ihan luvun vapaan rakkauden lähettiläältä. Ehkä olenkin - rauhan sekä rakkauden puolesta kuollut ja uudelleen herännyt.

Joku historiaa tunteva saattaisi vielä lisätä, että kreikkalaiset suorastaan palvoivat ihmisruumista eivätkä ainakaan miehet hävenneet ruumiinsa paljastamista. Olympian kisoissa urheilijat olivat aina alastomia. Homoseksuaalisuus hyväksyttiin hyvin laajasti.

Joidenkin tulkintojen mukaan sitä esiintyi opettaja—oppilas-suhteissa, esimerkiksi Spartan urheilu- ja sotilaskouluissa sekä Lesboksen saarella asuneen Sapfon nainen piireissä — hänen runoissaan nyt ainakin täydellä varmuudella.

Säännöistä muuten sen verran, että esim. Vuotiksessa Vuotava Noidankattila, Harry Potter -foorumi on ollut esim. Jos keskustelu pysyy asiallisena, en ymmärrä mitä hallaa se tekee kenellekään iästä riippumatta, ja kyllähän joka ikisessä topicissa on mahdollisuus puhua asiattomuuksia. Henkilökohtaisesti olen niin mustasukkainen ämmä, etten kattelis tommosta hetkeäkään. Vaikkakaan kyse ei ole pelkästään mustasukkaisuudesta, uskon että suuri juttu on myös se, että haluaa olla kumppanilleen juuri se ainoa.

Lisäksi on pelkoa siitä, että tulee vertailluksi muihin kumppanin partnereihin jne. Palantyre, voit ehkä tulevaisuudessa huomata, että olemassa on sellaisiakin XX-kromosimaalisia, joille jopa sinun pohjaton rakkautesi ei riitä.

Itse en ole mitenkään erityisen romantiikanhaluinen ihminen, mutta muutama kaveri löytyy joille mikään ei meinaa riittää. Sinällään en ihan täysin allekirjoita tuota "tykätäkseen banaanista ei tarvitse luopua ananaksesta", kyllä minulle ainakin tulee sellainen tunne, että kumppanini rakastaa minua vähemmäm jos hänellä on samalla muutamama muu romanttinen suhde siinä sivussa. I'm just white and nerdy Eikä sitä paitsi tarvitse elää yhden ihmisen kanssa koko loppuelämäänsä, mutta minun puolestani kun muut alkavat kiinnostaa niin voi sitten alkaa seukkailla niiden kanssa.

Se pettämisessä häiritsee, jättäisi ensin ja sitten vasta hyppäis sänkyyn se toisen kanssa.. Ei tosin niinkuin kaverilleni kävi, että poikaystävä jätti abiristeilyn ajaksi jotta pääsi pökkimään toista tyttöä, ja risteilyn jälkeen aneli sitten takaisin. Teknisesti ei pettänyt, fiksu poika.. Miksi miehet kuvittelevat, ettei nainen voi olla tyytyväinen jos miehellä ei ole boksereissaan rullalle käärittyä metrilerssiä? Jos verrattaisiin miesten haluttua keskimääräistä mittaa eli jos miehet saisivat ilmoittaa minkä kokoinen heillä olisi jos itse määräisivät asiasta ja naisen emättimen keskimääräistä kokoa, niin veikkaan että seksiä harrastaisi vain hyvin pieni joukko.

Ehkä osa ajattelee että koko kompensoi sitä, ettei osaa tehdä elimellään mitään -ainakin naisella tuntuu vaikka vaan paikallaan makais. Ei kaikki miehet, mutta liian suuri joukko ohitettavaksi vain sanoilla "osa miehistä".

Joo on faktaa että roomalaiset kopioivat kreikkalaisilta paljon. Kreikkalaisten veistoksen kun tehtiin pronssista ja olivat melko pieniä. Roomalaiset tekivät niistä myöhemmin marmorista paljon kopiot ja paljon suuremmassa koossa. Varmasti ne eivät olleet täysin tarkkoja kopioita, sillä roomalaiset arvostivat myös käytännöllisyyttä eli etenkin merkkihenkilöiden patsaista sai aina pään irrotettua ruumiista niin, että aina kun henkilö kuoli vaihtui niin vaihtui myös patsaalta pää johonkin toiseen.

Niin vaikka ei sekään aikakausi kuulemma ollut kovinaan vapaata naisille. Puhua parhaalle ystävälleen vaikka siitä, että kumppani harrastaa seksiä ehkä turhan "kanimaisesti" ja että hellyys jää puuttumaan? Tai siitä, että mainitsee, että kumppanilla tuntuu olevan liian paksu eikä pysty kunnolla nauttimaan kun aloitus saattaa tehdä kovinkin kipeää?

En oikein ymmärrä mikä siinä on tavallaan sitä moraalitonta? En minäkään kerro kaikista exieni fantasioista tai mieltymyksistä. Ei tulisi myöskään mieleenkään kysyä mieheltä, että "Saanko mainita ystävälleni sen, että joskus esileikkimme jää turhan lyhyeksi enkä oikein tiedä miten voisin ohjata sitä parempaan suuntaan?

Sitten kaverin kanssa muistellaan sitä, ettei miehet ehkä pidä esileikkiä niin tärkeänä ja se on harmillista ja keksitään tapoja millä miehen vois hellyyteen ohjata. Näistä asioista kuitenkin puhun max. Helppo jakaa jos on samantyyppisiä kokemuksia. Miten se tätä kumppani häiritsisi? Tuskin hän saa koskaan tietää, että puhun seksielämästämme ystävälleni, ja vaikka saisikin niin mitäs sitten?

Jos loukkaantuu, niin ei voi mitään. Sitten kerron mitä kaikkea hyvääkin hänessä on ja yhdessä selvitään esim. Jos jaksaa mussuttaa niin so long. Itseäni ei haittaisi jos saisin tietää, että mies toivoisi enemmän vaikkapa suihinottoa tai että en olisi siinä hyvä. Se vaan kannustaisi opettelemaan asioita. Tiettyhän se kirpasee, ettei ole mikään seksijumala, mut kuka helevetti olisi täydellinen? Jos mies kuvittelee, että hänessä ei ole mitään vikaa tai ei kestä kuunnella kritiikkiä niin hän ei ole oikea mies minulle.

Ja mitä exiin tulee. Jos joku pystyy ilmoittamaan, ettei ole koskaan exästään mitään pahaa sanonut niin aplodit hänelle. Minulla ei tulisi mieleenkään tiirailla entisiäni vaaleanpunaisten linssien takaa ja olla muka ah-niin. Jossain vaiheessa se vitutus menee ohi ja pystyy puhumaan toisesta realistisesti muistaen myös hyvät jutut. Että aina seksielämästä puhuminen ei ole negatiivisista asioista puhumista.

Kyl mie ainakin itse jaksan hehkuttaa miten loistava exäni ovat olleet joissain asioissa. Kaikissa on ne hyvät puolensa. Mutta puutteita on IMO ihan hyvä analysoida. Jos kaikkea hautoo sisällään tai yrittää selvittää kumppanin kanssa, joka ei ehkä ymmärrä puutetta ongelmaksi, niin sitähän pamahtaa ja suhde saattaa mennä pilalle siinä kun vaan muhii ja hautoo jokaista ongelmaa. Itse ainakin ymmärsin, ettei silloisen kumppanini mie-mitään-esileikkiä-jaksa-ongelma ollutkaan niin iso ongelma, kun hän sentään osasi itse-asian varsin mainiosti niin nautitaan sitten siitä.

Ongelmaan ystäväni ehdotti ratkaisuksi sitä, että yritän olla antamatta niin hän joutuu väkisinkin liehittelemään. Ja toimi Itse en olisi tuotakaan tajunnut kun epäilin silloistani ties miksi tunnevammaseksi tai itseäni omituiseksi tai suhdettamme surkeaksi. Mistä tiedät, etten ole meedio. Tämähän onkin ihan ok, kunhan kumppanikin on jollain tasolla tietoinen tästä tarpeestasi pystyä purkamaan intiimiasioita hieman myös jollekin luotettavalle kolmannelle osapuolelle eikä ole siitä moksiskaan.

Tuntemukset voivat olla omiasi, mutta aktiviteetti ja siihen liittyvät tuntemukset ovat myös aina sen toisenkin kokemia, etenkin kun kyse on niin intiimistä asiasta yhteiskunnassamme, jne. Kaikilla ei ole tällaisia vahvoja tarpeita purkautumiseen välttämättä.

Kuten sanoin, emme olekaan kukaan mitään täydellisiä olentoja. Mutta tämähän ei silti vähennä tai lievitä sitä ikävää piirrettä tällaisesta toiminnasta. Ymmärrettävää, mutta ei sillä kuitattavaa, ainakaan minusta. Kunhan vain mainitsin tämän, ettei sitä unohdeta. Mutta silti asiassa minusta on se vastuu myös positiivisissa asioissa siitä kumppanin tietoisuuden huomioonottamisesta, eikä täysin omin päin saisi mennä ratkaisuja hakemaan.

On loistavaa, että esimerkkisi päättyi hyvin. Se pointti kuitenkin oli juuri siinä molempien tietoisuudessa. Koska niitä ei ole olemassa väärä topic. Hyviä ihmistuntijoita kyllä, mutta hekin ovat erehtyväisiä. Mistäpä sitä meedioista tietää Etkö sitten ole koskaan puhunut omista suhteista kavereillesi ilman, että olet ensiksi keskustellut asiasta kumppanisi kanssa?

Eihän haukkuminen ikinä ole hyvä asia, mutten itse tuomitse sitä,sillä kaikki sitä harrastaa joissain määrissä se on vaan hyväksi haukkujalle itselleen. Kiusaaminen on asia erikseen, eli en trakoita sitä, että mielestäni ihmiset saa haukkua ketä huvittaa ties mistä syystä. Millaisia neuvoja sitten antaisit?

Tarkoitan, millä tavoin kumppanille pitäisi ilmaista, että aikoo keskustella kaverinsa kanssa esileikinpuutteesta esmes? Vai riittääkö vain se, että sanoo, että keskustelen kaverini kanssa vähän kaikesta, että tiedoksi vaan? Eikö ratkaisua saa hakea ilman toista? Olisiko oma esimerkkini toiminut, jos olisin kertonut kumppanilleni, että olen nyt vaikeasti tavoiteltava, että viitsit räplätä minua kunnolla? Siinä mielessä argumenttisi on hivenen omituinen, koska et IMO ole antanut omia esimerkkejä miten sinä käytännössä asiat hoitaisit.

Eikö olisi parempi vaikka keskustella sen kumppanin kanssa, että moinen puute saataisiin korjattua? Selvennän vähän, että tarkoitin oikeastaan nimenomaan seksiä ja siitä puhumista, en ehkä suhteen yleisempiä tunneasioita.

Näissä on minusta hieman eroa intiimydessä, joskin myös tunnejuttujen suhteen tulee olla hienovarainen ja nehän voivat tietenkin liittyä seksiin. Mutta mitä seksiin tulee, en ole oikeastaan koskaan puhunut ystävilleni varsinaisesta seksielämästäni, muuta kuin puolittaisia hyvin epämääräisiä ja humoristisia vihjailuja hieman humalassa, joista ei ota kukaan mitään selvää.

Ei vain ole ollut tapana. Kyllähän he tietävät, että seksiä on silloin kun seurustelen, aika normaaliahan se on silloin. Ihmiset taitavat jakautua tässä hieman: Mutta mistään spesifistä en ole keskustellut kenenkään kanssa, eikä ole ollut tarvetta. Ei nyt tarvitse joka kerralla ja joka aiheen kohdalla erikseen mainita keskustelevansa. Kaikilla kun ei ole, kaikissa porukoissa. Tai minusta on ainakin ihan kiva tietää jos kumppanillani tällainen tarve olisi. Pari kertaa minulle on esimerkiksi mainittu, että on menty lipsauttamaan joku vähän intiimimpi asia ystävälle, mutta ei se minua ole haitannut ja nimenomaan arvostin kumppania enemmän koska kertoi sen sitten minulle.

Jos olisin ulkopuolisen tahon kautta saanut tietää asioiden kertoilemisista, olisin ihan hyvästä syystä voinut loukkaantua en kyllä tiedä olisinko, koska olen sen verta myötäilevä ja nössö persoona vissiin, mutta olisin saattanut. En halua välttämättä muiden tietävän minusta joitakin asioita, ennen kuin olen itse valmis ne muille myöntämään. Myönnän, että olen kyllä jossain määrin varmasti arka ja minua on siitä syytettykin, mutta toisaalta onpa tullut kyllä tehtyä sen verta rohkeita asioita identiteettiini liittyen, että en tiedä kuinka pitkälle ja avoimeksi minun sitten pitäisi ryhtyä jotta en olisi "arka".

Onko silloin aviopuolison himoitseminen syntiä? On koska Raamattu kehottaa seksuaalisesti haluamaan puolisoaan, ei himoitsemaan. Toivon mukaan ymmärrät halun ja himon eron ja sen kuinka himo rikkoo ja tuhoaa avioliiton seksielämän. Voit kysyä miten erotan halun ja himon toisistaan? Silloin kun koet seksuaalista halua puolisoasi kohtaan ja olet myös valmis huomioimaan hänen seksuaaliset tarpeensa sekä tyydyttämään ne, niin silloin on kyse terveestä seksuaalisesta halusta.

Silloin kun himo astuu kuvaan mukaan, niin sinulle on tärkeämpää himosi purkaminen, etkä välitä puolisosi tarpeista, etkä ole valmis tyydyttämään hänen tarpeitaan. Jos yhteisestä sopimuksesta aviopuolisot sopivat, että toinen joko väsymyksen takia tai muuten ei ole seksuaalisesti täysin virittynyt ja hän haluaa kuitenkin aviopuolison kokevan seksuaalista tyydytystä, vaikka itse ei olekaan niin aktiivinen, niin silloin sitä ei saa sekoittaa himonkiihkoksi, vaan seksuaaliseksi rakkaudeksi, jossa annetaan toisen nauttia seksuaalisesti puolisostaan.

Silloin kun olet sisäistänyt miten terve seksuaalinen halu vaikuttaa ja toimii, niin edellä kuvattu tilanne ei muutu himonkiihkoksi silloinkaan, kun toinen omasta tahdostaan ei ole niin aktiivisesti mukana. Raamatussa hepreankielestä tulee esille seksuaalinen halu, joka on sidoksissa avioparin keskinäiseen seksielämään.

Itse näen Raamatun opettavan selkeästi seksuaalisesta halusta avioparin kesken, jonka seurauksena molemmat pääsevät nauttimaan tästä ihanasta ja kauniista Jumalan antamasta lahjasta. Raamattu ei käytä himo sanaa kuvatessaan avioparin seksielämää. Älä himoitse chamad lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.

Sitten hänen sielunsa vieraantui heistä. Raamatussa hepreankielessä käytetään himo tai himoita sanaa sellaisessa yhteydessä kun seksiä harjoitetaan väärässä paikassa ja synnillisesti.

Joku voi ajatella, että kunhan en vaan harrasta himokasta seksiä avioliiton ulkopuolella, niin kaikki on hyvin kun himoitsen vain ja ainoastaan puolisoani avioliiton seksielämän kautta. Raamattu on tällaisesta ajattelutavasta kuitenkin täysin eri mieltä. Raamattu sanoo Jumalan tahdon olevan, että vaimon miehen kanssa tulee elää pyhyydessä ja kunniassa, ei himon kiihkossa.

Alkuteksti sanoo himon kiihkoa hillittömäksi epäjärjestys himoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että oma puoliso ei saisi olla himon kiihkon kohde, koska himo on oman itsensä itsekästä tyydyttämistä ja toisen tarpeiden laiminlyöntiä sekä toisen huomiota jättämistä. Himossa ei ole kyse rakkaudesta ja hellyydestä, vaan itsekkyydestä, joka loukkaa ja satuttaa toisen tunteita sekä koko hänen persoonaansa. Jumalan tahdon mukaiseen pyhityselämään ei kuulu vaimon aviomiehen himoitseminen, sillä miehen ja naisen välinen seksiakti on Jumalan pyhittämä silloin kun se tapahtuu Jumalan tahdon mukaisella tavalla.

Pyhyyden kunnia johdattaa ihmisen kokemaan seksuaalista halua omaa puolisoansa kohtaan. Kun tämä alkaa toteutua käytännössä, niin parisuhde voi paljon paremmin, koska molemmat tuntevat ja näkevät kuinka oma puoliso välittää heistä sekä antaa itsensä sen edestä, että toinen voi kokea nautinnollisen ja hellän hetken seksuaalisen kanssakäymisen kautta. Tämä johtaa molemminpuoliseen tyydytykseen ja tyytyväisyyteen sekä lujittaa parisuhdetta ja rakkautta sekä luottamusta toinen toisiaan kohtaan.

Uskovien elämässä seksuaalisuuden vääristymä voi johtua monista asioista. Käsittelen sellaisia vääristymiä, jotka tulevat yhä uudelleen vastaan, kun näitä asioita pohditaan sekä näistä keskustellaan uskovien kesken.

Eräs vääristymä on sellainen, että kun iältään nuori uskova on seurakunnan opetuksen vaikutuspiirissä, jossa puhutaan jatkuvasti kuinka seksin harjoittaminen on syntiä ja kuinka riettaasti jumalattomat harrastavat synnillistä seksiä.

Kun uskovaa nuorta varustetaan tällaisen opetuksen kautta, niin hän voi kokea seksin likaisena ja epämiellyttävänä asiana avioliitossaan. Tämä johtaa siihen, että hänen ja hänen puolisonsa välisestä seksielämästä voi tulla molemmille painostava ja ahdistava kokemus. Tällaisen taakan kantamisen kautta on sanomatta selvää, että parisuhde kärsii sekä se voi johtaa siihen, että vääristyneen taakan alla oleva alkaa välttelemään seksin harjoittamista.

Se voi johtaa toisen hakeutumaan vieraaseen sänkyyn tai itsetyydytyksen pariin. Se on kuitenkin selvää ettei tällaisen taakan kantaminen johda mihinkään muuhun kuin huonoihin seuraamuksiin. Silloin kun ja jos seurakunnassa opetetaan kuinka kaunis lahja seksi on avioliitossa Jumalan antamana lahjana, niin se vahvistaa ja lujittaa uskovan tervettä seksuaalisuutta ja avioliitossaan hän kykenee toimimaan seksin alueella terveellä tavalla toista huomioiden. Siksi on äärimmäisen tärkeätä, että uskovia tulee vahvistaa ja opettaa oikeaan suuntaan näkemään seksi kauniina Jumalan antamana lahjana avioliitossa, eikä synnin mörkönä.

Seksi muuttuu synniksi siinä vaiheessa, kun se tapahtuu avioliiton ulkopuolella, mutta tätäkään ei tarvitse seurakunnassa koko ajan toistaa, vaan sen sijaan vahvistaa uskovia näkemään seksuaalisuuden yhtenä Jumalan luomista kauniista lahjoista ihmisille.

Jos joku uskova on kuitenkin taakoitettu sydämessään synnillisen seksin vääristymän kautta, niin hän ei vapaudu siitä muuta kuin ymmärtämällä seksuaalisuuden oikein, eli näkemällä ja ymmärtämällä seksuaalisuuden hyväksyttävänä ja kauniina Jumalan lahjana. Jos sinun puolisosi kärsii tästä taakasta, niin anna hänelle aikaa toipua ja eheytyä siitä, sillä patistaminen ja pakottaminen saa hänet entistä enemmän lukkoon. Rukoile hänen puolestaan, anna hänelle aikaa eheytyä ja kerro olevasi hänen rinnallaan sekä tukena tässä asiassa.

Itsetyydytys ei ole Jumalan tahdon mukaista seksuaalista toimintaa, koska Jumala on luonut seksielämän miehen ja naisen välille avioliittoon pysyvä parisuhde. Jumala ei tarkoittanut seksuaalisuutta yksin harjoitettavaksi, vaan kauniiksi lahjaksi miehen ja naisen kesken. Nykyään yhä useammat aviopuolisot hyväksyvät oman sekä puolison itsetyydytyksen.

Jos totutat itsesi tai puolisoksi itsetyydytykseen niin ohjaat häntä sekä itseäsi voimakkaaseen riippuvuuteen joka alkaa hallitsemaan ihmistä. Itsetyydytys johdattaa ihmisen himon pakkoriippuvuuteen, joka tuhoaa omaa persoonaa sekä parisuhdetta.

Itsetyydytys ja siihen kiinteästi liittyvä porno seksikuvat, alastonkuvat, seksivideot jne. Itsetyydytys opettaa ihmisen toteuttamaan seksuaalisuuttansa itsekkäästi ruokkien sydämensä himoja. Kun ihminen on jäänyt kiinni itsetyydytyksen koukkuun, niin hän ohjelmoi itsensä itsekkääseen ja himokkaaseen seksuaalisuuden toteuttamiseen, jonka kautta hän avioliitossaan puolisonsa kanssa seksiaktissa tyydyttää vain omia himojaan eikä ota huomioon puolisonsa tarpeita.

Itsetyydytyksen kautta opittu väärä tapa aiheuttaa siis ongelmia myös parisuhteessa. Moni ei kaikki ihminen ei edes koe avioseksiä tyydyttyvänä, vaan jatkaa avioliitossa itsensä tyydyttämistä, koska hän on sen tavannut oppinut ja jäänyt siihen koukkuun. Tämä tarkoittaa hyvin usein sitä, että hän katselee pornovideoita, seksikuvia ja alastonkuvia, koska hän jäänyt niihin koukkuun oppimalla sen kautta tyydyttämään itseään.

On sanomatta selvää, että se loukkaa omaa puolisoa, sillä silloin kun seksikuvien tai seksivideon kautta tyydytät itseäsi, niin osoitat puolisollesi, että hän ei ole niin haluttava ja viehättävä kuin joku vieras ihminen, joka on sinun fantasiasi ja seksihimojesi kohteena. Tällä tavalla elät huoruudessa pettäen puolisoasi fantasiasi kautta.

On aivan varma, että tämä loukkaa ja satuttaa puolisoasi. Itsetyydyttäjä on pornoriippuvainen, eli hänellä on seksiaddiktio.

Jos olet naimisissa tällaisen henkilön kanssa, niin olet naimisissa ihmisen kanssa, jolla on voimakas addiktio, eli hän on riippuvainen väärästä seksuaalisuuden harjoittamisesta. Vaikka hän tekee väärin sinua kohtaan, niin vihastuminen, huutaminen, turhautuminen, painostaminen tai kaikenlainen negatiivisuus ei auta tilannetta, vaan pahentaa sitä.

Jos ymmärrät, että on kyse riippuvuudesta, niin voit asettua hänen rinnalleen tukemaan ja auttamaan hänet irti tästä riippuvuudesta. Jumalaan turvautumalla rukousten kera on iso apu tällaisessa tilanteessa. Jumala auttaa itsetyydyttäjää näkemään kuinka itsetyydytyksen synti on väärin ja miten sen tuhoaa häntä itseään ja hänen parisuhdettaan. Vapautuminen itsetyydytyksestä on prosessi, joka vie oman aikansa. Jumalan avulla uskova tulee vapautumaan itsetyydytyksen synnistä.

Jumala auttaa uskovaa voittamaan himonsa sekä riippuvuutensa itsetyydytyksestä. Jumala opettaa häntä kuolemaan oman lihansa synnin himoille sekä valitsemaan Jumalan tahdon mukaisia asioita, eli auttaa häntä kokemaan ja elämään terveen seksuaalisen halun kanssa, jonka paikka on avioliiton seksielämä.

Itsetyydytyksestä kärsivän on ymmärrettävä, että hänen tulee laittaa pois seksilehdet, seksivideot sekä luovuttava Internetin seksisivustoista. Itsetyydytyksestä kärsivän puolison olisi hyvä antaa kaikki se tuki minkä hän suinkin voi ja osaa antaa puolisolleen.

Rukoilkaa, että Jumala johdattaa teidän tueksenne luotettavan uskovan ihmisen, joka osaa auttaa ja tukea teitä pitäen asiat luottamuksellisesti omana tietonaan. Uskovan ei tule eksyä sellaiseen ansaan, jossa ihmiset perustelevat itsetyydytyksen olevan tieteellä todistetun, että se on terveellistä niin miehelle kuin naiselle.

Sitä se ei suinkaan ole, koska se on syntiä ja tuo mukanaan edellä lueteltuja ikäviä ja vahingollisia asioita ihmisten elämään.

Itsetyydyttäjä tekee syntiä ja rikkoo Herran Jeesuksen sanoja vastaan, sillä Hän sanoi: Itsetyydytyksessä on kyse seksuaalisesta toiminnosta, jossa masturboija haluaa tyydyttää hänessä olevat seksuaaliset halut ja himot. Itse seksuaalinen halu ei ole syntiä, vaan sen väärin käyttäminen.

Seksille Jumala loi paikan, joka on miehen ja naisen pysyvä parisuhde. Masturbointia on mahdotonta tehdä ilman mitään virikettä ettei rikkoisi Herran Jeesuksen sanoja vastaan.

Pelkkä himoava katse riittää jo huorin tekemiseen Jeesuksen sanojen mukaan. Masturbaatio on seksuaalista toimintaa, jota on mahdotonta tehdä ilman siihen liittyviä seksuaalisia virityksiä alastonkuvien katselu, seksivideot, ajatusmaailman seksiajatukse t. Väitän että himo saa ihmisen masturboimaan, himo joka haluaa saada seksuaalisen tyydytyksen.

Joskus kuulen sanottavan, että jos ei katsele alastonkuvia, seksivideoita tai ei ajattele mielessään mitään, niin voiko silloin masturboida. Masturboimista ei kukaan pysty tekemään koneellisena suorituksena ilman mitään seksuaalisia ajatuksia, senkin tähden se on syntiä sekä siksi, että seksi kuuluu miehen ja naisen välille avioliittoon. Joskus myös kuulen sanottavan, että voiko uskova masturboida jos ajattelee pelkästään omaa puolisoaan.

Siinäkin tapauksessa se on syntiä ja väärin, koska Jumala asetti seksuaalisuuden miehen ja naisen välille pysyvään parisuhteeseen, eli avioliittoon. Yöllinen siemensyöksy on ihan luonnollinen ja tahaton asia eikä tietenkään syntiä, sillä ihminen ei siinä masturboi.

Yöllistä siemensyöksyä tapahtuu useimmiten nuorilla miehillä. Tätä ilmiöitä voi vähentää jos ei valveilla oloaikana ruoki itseään alastonkuvilla, seksivideoilla jne.

Olkoon uskova mies tai nainen, nuori tai vanha, niin seuraava Raamatun kohta opettaa meitä pukeutumaan elämään Jumalan tahdon mukaisesti , joka auttaa uskovaa myös välttämään itsetyydytykseen lankeamisen:.

Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Pornoteollisuus, eli seksivideot, seksilehtien kirjoitukset sekä kuvat jne. Monille miehille porno opettaa naisten olevan seksiobjekteja, joita miehet käyttävät seksuaalisesti hyväkseen itsekkäästi omien himojensa tyydyttämiseen. Monet naiset saavat alistetun seksiobjektin mallin pornoteollisuuden kautta. On selvää että tällaiset väärät mallit vaikuttavat vahingollisesti avioliiton seksielämään.

Ainoastaan Jumalan tahdon mallin omaksuminen ja ymmärtäminen voi korjata ja korjaakin tällaiset vääristymät niin miesten kuin naistenkin sydämistä. Seksuaaliset roolileikit eivät ole uskoville sopivia, koska sellainen helposti sytyttää himon sydämeen ja saa ihmisen haluamaan seksuaalisesti jotakin toista kuin omaa puolisoaan. Roolileikkien sanotaan piristävän seksielämää, mutta se ei tuo piristystä, vaan johdattaa ihmisen pakenemaan pois todellisuudesta sellaisiin tilanteisiin, asioihin ja ihmisiin, joita joko himoitsee tai joihin helposti syttyy himo.

Seksiroolileikkien harrastaminen kertoo siitä, että aviopuolisot eivät kykene enää normaalisti nauttimaan toinen toisistaan, vaan siihen tarvitaan ulkopuolista rekvisiittaa avuksi. Moni voi ajatella mitä pahaa siinä on jos harrastaa roolileikkejä.

Rooli voi jäädä päälle ja se voi johdattaa ihmisen etsimään sitä aitoa kontaktia, jota sydämessään hellii ja jolle uhraa ajatuksia ja ehkäpä jopa himoitsee. Roolileikit voivat johdattaa ihmisen etsimään koko ajan uusia seksikontakteja ja vieraannuttaa pois tavallisesta ja turvallisesta avioseksistä. Jos seksiä harrastetaan liian usein, niin silloin helposti voi kyllästyä oman puolison kanssa tekemään samoja asioita seksielämässä.

Ongelman ratkaisu ei suinkaan ole roolileikit, vaan joko harventaa rakastelemisen kertoja tai sitten harrastaa seksiä erilaisissa asennoissa sekä eri paikoissa esim. Seksilelujen en näe olevan tarpeellisia, sillä niiden käyttäminen osoittaa sen ettei aviopari kykene terveeseen ja hellään seksielämään, vaan sitä pitää ruokkia seksilelujen kautta.

Jumala loi miehelle ja naiselle kehot sekä sukupuolielimet ja kädet, joilla voidaan helliä ja hyväillä aviopuolisoaan. Seksilelut eivät kuulu normaaliin ja terveeseen seksielämään. Minun mielestäni seksileluihin turvautuminen osoittaa kyvyttömyyttä kohdata seksuaalisesti oma sekä puolison keho. Seksilelu ei suinkaan piristä seksielämää, vaan voi johdattaa ihmisen yhä uusiin kokeiluihin, jotka voivat johdattaa ihmistä pois päin terveen ja luonnollisen seksin harrastamisesta.

Vain Jumalan tahdon mukainen seksielämä voi tehdä ihmisestä onnellisen myös seksuaalisuuden alueella ja kaikenlaiset korvikkeet luonnollisen seksiaktin korvaajina johdattavat ihmistä väärään suuntaan seksuaalisuuden alueella. Prostituutio on myös yksi tämän ajan ongelmista. Prostituutioon hakeutuvat usein sellaiset ihmiset, jotka ovat kyvyttömiä terveeseen seksuaalisuuteen pysyvässä parisuhteessa. Tällaiset ihmiset haluavat saada tyydytystä vain itselleen, eivätkä he ota huomioon kumppaninsa tarpeita.

Jos vaimo kieltää mieheltään sekä jyrkästi rajoittaa avioseksiä, niin se voi johdattaa miehen hakemaan seksuaalista tyydytystä maksullisista seksipalveluista. Prostituutio on myös syntiä Jumalan sanan mukaan, josta Jumala haluaa ihmisten tekevän parannuksen. Pedofilia, eli lapsen seksuaalinen hyväksikäyttäminen on syntiä sekä seksuaalisuuden vääristymä ja kieroutuma.

Jumalattomien ihmisten keskuudessa pedofilia on paljon yleisempää kuin mitä tilastot kertovat. Syynä tähän on häpeä ja leimautumisen pelko, joka estää perheitä kertomasta perheen sisällä tapahtuvasta pedofiliasta ja insestistä. Pedofilia ja insesti ovat syntejä sekä seksirikoksia, joiden tekijä tulee tuomita lainmukaiseen rangaistukseen. Usein on myös niin että uskonnollinen liike opettaa ahdasmielisesti seksuaalisuudesta vääristäen Jumalan luoman kauniin seksuaalisen lahjan miehen ja naisen välillä avioliitossa.

Jos seksistä puhutaan koko ajan negatiivisesti esimerkiksi tuomalla koko ajan esille seksisyntejä ja sitä kautta siihen liitetään kielteisyys ja negatiivisuus, niin se joidenkin kohdalla johtaa juuri seksuaalisiin vääristymiin. On ihan oikein puhua ja kertoa seksisynneistä, mutta samalla on tuotava esille että seksi miehen ja naisen välillä avioliitossa on Jumalan antama kaunis lahja.

Tarinan opetus on se, että pelkkä keskittyminen negatiivisiin asioihin johtaa ihmisen usein väärille raiteille. Kun ihmiselle kerrotaan siitä mikä on oikeaa seksuaalisuutta ja kuinka oikea seksuaalisuus on hyväksyttävää ja kaunista, niin ihminen oppii ja kykenee toteuttamaan elämässään oikeaa ja tervettä seksuaalisuutta. Uskonnollisissa liikkeissä joissa naisen asema on vääristynyt esimerkiksi siten että naisen opetetaan olevan miestä alempiarvoinen johtaa myös hyvin usein seksuaalisiin väärinkäytöksiin mm.

Naisen vääristynyt asema johtaa siihen, että nainen esineellistetään joka voi johtaa seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Kun naisella ei ole hänelle kuuluvaa arvoa, niin vääristyneen seksuaalisuuden vallassa oleva mies voi kokea naisen olevan hänelle purkautumiskanava johon mies kohdistaa seksuaalisen vääristymänsä.

Tämä voi johtaa myös pedofiliaan ja insestiin, jossa mies käyttää seksuaalisesti hyväkseen pientä avutonta tyttöä. Miehet eivät pelkästään ole yksistään syyllisiä pedofiliaan, sillä myös naisten keskuudessa harrastetaan pedofiliaa. Tosin naisten keskuudessa pedofiliaa tapahtuu paljon vähemmän kuin miehillä. Lasten ja nuorten seksuaalinen hyväksikäyttö on vakava rikos, sillä siinä loukataan, tahrataan ja rikotaan lapsen ja nuoren fyysinen koskemattomuus sekä heidän mielenalueensa.

Raamatullinen usko on eheyttänyt monia pedofilian uhreja. Uskallan väittää, että Raamatullinen usko Herraan Jeesukseen on paras keino eheytyä pedofilian aiheuttamista ongelmista ja syvistä sydämen haavoista. Jumalan vaikuttama anteeksiantamus ihmisen sydämessä poistaa katkeruuden ja eheyttää ihmisen mielen ja tunne-elämän sekä seksuaalisuuden.

Uskonnollisissa piireissä seksuaalisen hyväksikäytön uhria saatetaan painostaa anteeksiantamukseen. Tämä on kuitenkin selkeästi väärin ja vastoin Raamatun opetusta. Anteeksiantamus ei saa olla pakote eikä painostuskeino, vaan sen tulee tulla omasta sydämestä vapaaehtoisesti. Uskonnollisissa piireissä seksuaalinen hyväksikäyttö kuitataan usein sillä, että kun tekijä on pyytänyt anteeksi uhrilta, niin kaikki on hyvin.

Raamatulliseen anteeksipyytämiseen kuuluu aito katumus väärästä teosta, eli synnistä. Raamatulliseen anteeksipyytämiseen kuuluu myös se, että anteeksipyytämisen ja katumuksen jälkeen tekijä ei enää uusi tekojaan. Anteeksipyytäminen ilman katumusta ja parannuksen tekemistä ei ole Raamatullisesti hyväksyttävä anteeksiantamus. Kaikenlainen painostustoiminta anteeksiantamukseen lapsen kohdalla on väärin. On tietenkin selvää, että seksuaalisen hyväksikäytön uhrina pieni lapsi ei ymmärrä anteeksiantamusta, vaan kun hän varttuu kohti aikuisuutta, niin hän voi vasta silloin käsitellä asiaa ja ymmärtää mitä todellinen anteeksiantamus merkitsee.

Lasten seksuaalisen hyväksikäyttäjän on todella vaikea päästä eroon seksuaalisesta vääristymästään, siksi ainoa todella toimiva ratkaisu hänen kohdallaan on aito Raamatullinen uskoontulo, joka takaa sen että hän vapautuu ja tervehtyy väärästä seksuaalisuudestaan.

Monilla naisilla on orgasmin saannin kanssa vaikeuksia avioliitossaan. Hyvin usein ei aina tämänkin ongelman taustalla on jonkinlainen vääristymä tai jokin asia, jonka takia esiintyy orgasmivaikeuksia.

Jumala on luonut miehille ja naisille sukupuolielimet sekä kyvyn saada orgasmi seksiaktin kautta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että se on mahdollista myös naisille silloin kun sekä hän että hänen miehensä aidosti välittävät ja rakastavat toisiaan. Eräs yleisin syy orgasmin saamisen vaikeuteen parisuhteessa, johtuu siitä kun nainen on nuoresta pitäen tyydyttänyt itseään, eikä sen takia kykene saamaan orgasmia parisuhteessa.

Silloin kun on totuttanut itsensä itsetyydyttämiseen, eli itsekkääseen seksuaalisuuden harjoittamiseen, niin homma ei enää toimikaan parisuhteessa. Kun naisen taustalla on opittu malli miten oma seksuaalisuus kohdataan itsetyydyttämisen kautta, niin se jää päälle sekä muistiin ja puolison kanssa ei osata kohdata omaa seksuaalisuuttaan, eikä seksielämästä tule tyydyttävää, koska taustalla kummittelee koko ajan opittu väärä toimintamalli itsetyydytys.

Nainen on seksuaalisesti täysin erilainen kuin mies. Mies syttyy hyvinkin nopeasti, eikä miehen seksuaalisuuden herättämiseen tarvita kuin pieni vilahdus naisen kehon alastonta pintaa. Naisen seksuaalisuus syttyy paljon hitaammin. Naista tulee huomioida arjessa, sillä sen kautta nainen vastaanottaa signaaleja, että hän on hyväksytty, hänestä välitetään ja häntä rakastetaan. Jos mies laiminlyö tätä osa-aluetta avioliitossaan, niin hänen vaimonsa voi kokea sen tähden ongelmia seksielämässään, jopa orgasmivaikeuksia.

Miehen itsekäs toiminta, niin arjessa kuin seksielämän alueella voi johtaa siihen, että hänen vaimonsa kärsii orgasmivaikeuksista. Mies voi olla liian nopea, eikä käytä tarpeeksi aikaa esileikkeihin, eikä huomion vaimoaan, jonka seurauksena hänen vaimollaan on suuria orgasmivaikeuksia. Hyvin usein kuulen sellaisen ajatuksen, että tavallisessa yhdynnässä miehen kanssa monien naisten on vaikea ja jopa mahdotonta saada orgasmia.

Tällainen väite on väärä, sillä jokaisella naisella on mahdollisuus saavuttaa orgasmi, sillä onhan Jumala luonut naisenkin seksuaalisuuden sekä antanut heille kyvyn saada orgasmi. Jos uskovalla avioparilla on sellainen ongelma ettei vaimo saa orgasmia, niin asian puolesta kannattaa rukoilla ja luottaa Jumalan apuun tässäkin asiassa. Seksin harrastaminen aviopuolison kanssa ei välttämättä onnistu heti alussa, mutta kun yhdessä turvautuu rukoukseen ja molemmat painostavat toisiinsa arjessa ja seksielämässä, niin molemmat oppivat nauttimaan toisistaan seksuaalisesti sekä saavat siitä seksuaalisen tyydytyksen.

Jumalattomilla ihmisillä on sellainen hokema, että seksikumppani pitää ensin tarkastaa, että onko seksielämä tyydytystä antavaa ja jos homma toimii, niin vasta sen jälkeen pitää muodostaa parisuhde.

Edellä oleva ajatusmalli on täysin väärä, sillä seksuaalisuus on ihan samanlainen asia kuin kaikki muutkin asiat elämässä. Ihminen joutuu opettelemaan ja harjoittelemaan monia asioita elämässään ennen kuin hän oppii ne. Samoin on myös seksielämän kohdalla.

..

Read more 

Ilmainen gay virustarkistus seksi seuraa helsinki

ilmainen gay virustarkistus seksi seuraa helsinki

Sexo masages eroticos gratuitos videos pornos gratis en español travestis porno. con enanos porno de actrices porno español videos de parejas follando follando vídeos porno tias buenas videos eroticos vídeos de chicas follando en español buscar porno trio tetas porno de chinas xxx tias buenas xxx arabes videos pornos de folladas videos hentai hd 1080 porno animado asiaticas porno árabe trans peliculas pornos españoles películas porno de parejas porno follar bien folladas videos porno xxx abuelos porno gratis video porno porno porno gey gratis ancianas putas sexo x rubias culonas negras desnudas videos porno bueno follar porno mujer follando con embarazadas follando es.

con viejas viejos tias gordas folladas es porno espanol video de xexo videos de parejas mandingo videos xxx viejos xxx partyhardcore enfermeras porno porno negras porno de maduras con maduras jinx maze anal fetiche de xexo porno anal hd porno maduras eroticas videos gratis vidios gratis lesbianas maduras gordas pollas videos pormo videos porno anal tube videos de maduras sexo fuerte porno mujeresfollando tori black videos de negros desnudos vidios porno bi videos de maduras follando maduras cachondas blacksonblondes peluda follando porno español chochos maduras cumlauder españa porno hermafroditas negras cachondas blacksonblondes xx rubuas 19 videos gordas follando vídeos porno mamadas de lucía super pollas grandes videos porno español hd abuelas ancianas gordas super grandes xxx mujeres en tanga masaje maduras follando con madura lenceria porno rubias 19 ver vidios de maduritas xxx videos películas porno moms xxx folladas maduras animacion porno vídeos pornos travestis videos porno despedidas de gordas desnudas tias buenas mamadas chicas folladoras porno de transexuales hombres peludos ferrara gomez vintagexxx videos porno twinks chicas enseñando el amor follando gratis pornotube hd videos de putas modelos porno rubias dunia montenegro tetonas x-art videos x sexo gratid videos porno 3d mature porn gente haciendo sexo peludas ver película porno de casa porno chochos porno de asiaticas porno cocina pornotube hd porn free video tetas grandes video porno free videos abuelas ver porno gratis lesbianas españolas follando sexo masajes eróticos bibi jones videos porno real videos petardas maduras hannah montada gumball porno españolas gratis videosdeputas travesti porno maduras.

con maduras xxx trio sasha grey videos porno videos porno negra se avecina xxx masaje anal fetiche de tranxesuales xxx cumlouder como follar en español videos porno tetas grandes tetas hombres porno lesbianas porno masturbacion videos porno gratis videos porno en publico abuelas gratis pollas negras maduras tube video porno xl tube porno de solteras x sexo tetudas naturales videos porno putas follada negras folladoras maduras abuelas calientes viejasfollando negra videos porno de lesvianas videos rubias 19 videos negras gordas españolas gratis porno de lucia tera patric videos bukkake nacho vidal masturbandose videos de fiesta porno española enana follando pornstars hd potno porno.

...

Read more