Maahan muuttaneet uskontojensa tähden vainotut, rikolliset, materialistiset valtiot, jotka alistivat toisia ihmisiä asein ovat olleet taistelijoita alusta asti - ja se jatkuu. Nykyinen presidentti siellä on tyypillinen ame-rikkalainen, jota kartan päivän valossakin. Kuitenkin amerikkalaiset auttoivat minut pois saksalaisesta lutterilaisuudesta. Sain perusteet jättää sotaia siunaavat papit, jotka veivät ahneudessaan köyhän perheen lapsilta maidon ja leivän suusta.

Papille kaikki, mitä perhe ahersi kokoon! Moraalista ei ole ollut puhettakaan, kun kirkon viinit ja kolehti tyhjennettiin papin taskuun.

Ja niitä naisia käytettiin kuin Eelin pojatkin! Eikä se kirkko ole kyennyt rakentamaan ihmisiä henkisesti, kun tarkastelee ihmisen moraalista tilaa minä aikana tahansa. Luterilaisena ollessani en löytänyt montakaan moraalisesti luotettavaa henkilöä. Se tuli ilmeiseksi vuotiaaksi varttuessani kouluissa ja työpaikoilla. Jehovan todistajista olen löytänyt muutamia, joiden matkaan uskaltaisin. Sinun, "tunnehuolto", matkaan en kyllä lähtisi luettuani juttujasi! Miten olet huoltamassa nuorten tunteita, auttamassa heitä moraaliseen elämään?

Salakuuntelemalla heidän rivouksiaan ja herkuttelemalla niillä? Itse olen kannustanut nuoria kunnioittamaan itseään, pitämään huolta terveydestään, huomioimaan vahvat puolensa; harrastuksia etsien.

Oikaisemalla puutteitaan, niihin kuitenkaan uppoutumatta. Tällaisiin seikkoihin löytyy mahdollisuuksia arkipäivässä ahertaessaankin. Minä tossin asun koulujen alueella - esikouluista korkeakouluun. Mahdollisuuteni voivat johtua siitä.

Hyvää uutta vuotta ! Olemme samaa mieltä sodan turmelevasta vaikutuksesta myös kirkkojen käytäntöihin. Poikkeuslainsäädäntö sodan aikana velvoittaa kuitenkin myös kirkon työntekijöitä ristiriitaisiin toimituksiin. Jumala yksin tietää, millaisien tilanteiden eteen me voimme joutua! Onneksi olemme saaneet nyt elää rauhallista aikaa ja kenenkään ei ole tarvinnut siunata viran puolesta aseita.

Kaikissa ihmisten yhtesöissä on varmasti kehittämistä. Maailma ei ole vaimis kirkossakaan. Silti uskon keskustelun merkitykseen. Että otetaan asioita puheeksi. Niin kuin sinäkin olet esim. Viiniasioissa tuoksahtaa nyt hieman vartiotorniopetus. Ei kai se nyt ihan noinkaan ole mennyt, että viiniä ja kolehtirahoja No veijareita on ollut varmaan meissä kaikissa ja kirkossa on väkeä vähän joka lähtöön. Olen kuunnellut ja nähnyt niin hirvittävän määrän rivouksia ja väkivaltaa myös lasten puhelimilta - esim.

Ettei kielletyn hedelmän maku välittyisi liian makeana. Suureksi ilokseni olen havainnut arjessa pientä nettikiiman laantumista. Muoti-ilmiöt ovat aina tulleet viiveellä esim. Valmiit nettivideot sekä laulut on nyt nähty. Kun koulussa opetellaan yhdessä laulukirjasta laulamaan "Kalliolle kukkulalle", nuoret ovat jälleen aidosti innoissaan!

Ihan ilman mitään "karaoke"SIngStars-videoita! Muutamassa vuodessa kai sitten sanan ääreenkin osataan jälleen hiljentyä ihan ilman hilavitkutinten sähinää. Aika näyttää, miten käy! Kunhan emme syyllistäisi nuoria nyt vain liikaa seikkailuistaan näillä digi-ihmeajan muotirakkineilla. Antaisimme heidän itse ymmärtää mainoshömpän pinnallisuus. Kyllä ihmisen läheisyys ja hyvät yhteiset juttutuokiot ovat ihan muuta kuin Instat tai Whatsapit!

Olen tuputtanut ajatusta tai "herkutellut" kertomalla havainnoistani, että liiallisen nettisisällön vapaa imeminen lapsena on liian yleistä ja jää usein vain lapsen omaan tietoon. Pienen Mielen valtaavat huolella rivot kuvat ja halpa valmisviihde. Toki sellainen unohtuu myös pian ja siitä varmasti pysyy jatkossa helpommin kauempana, kun ymmärtää passiivisen saastan tylsistyttävänä pahan mielen aiheuttajana.

Kuitenkin meidänkin ajan nuorilla vuoden vauvat ovat täysi-ikäisiä! Sitä hymyä soisi löydettävän mahdollisimman usein! Siinä on voimaa kasvaa ja elää! Turva on Raamatussa sinulle luvattu jos haluat sen ottaa vastaan. Vartiotorniuskonto vie sen turvan pois. Väärä rpfeetta 5 Moos Vartiotorniuskonto on voinut sinänsä Raamatusta riippumatta menestyä menneinä vuosikymmneninä, kun sitä "ovityötä" teetätettiin jopa kymmenissä tunneissa kuukautta kohti, ja kun tieto ei kulkenut, ihmiset kuuntelivat valheita ihmeissään, kun eivät osanneet epäillä, Raamattukin oli näkyvästi värväreiden laukussa, ja rakkauspommitus puri, ruvettiin maailmanlopun odotukseen.

Nyt on näkyvissä että värvärikaksikon käytyä voi katsastaa netissä mikä lahkon luontojaan. Toki monen eroprosessi alkaa siitä että lahko on ajanut ensin Uskontojen uhrien tuki ry: Lahko tuottaa sen suurimman asiakasryhmän. Millaisista hedelmistä kristikunta tunnetaan?

Raa'at sodat, moraalin luhistuminen siihen kuuluvine ilmiöineen, avoliitot, vapaa seksi. Ihmisten korottaminen lähes jumaliksi. Millaiselta tuo hedelmäkori näyttää. Palkkapapit, jotka eivät aina edes usko luomiseen, vaan kannattavat evoluutiota. Luettelo voisi olla lähes loputon. Muistamme Pohjois-Irlannin, jossa kaksi kristikuntaan kuuluvaa puolta vihasivat ja räjäyttelivät ilmaan toisiaan. Kumpikin rukoili samaa Jumalaa avukseen. Ja jopa raaka tapa, jolla ihmiset käännytettiin 'kristityiksi.

Aika laput silmillä kirjoittelet. Vielä se suuri määrä, joka eroaa kirkoista. Maallistunut yhteiskunta, jolla on vähän kiinnostusta hengellisiin asioihin. Muotomenot ja perinteet paljolti jäljellä. Miten monta jäsentä kuuluu seurakuntaasi, johon kuulut ja kuinka moni heistä on aktiivisia kirkossakävijöitä? Kuka uskaltaa tai osaa vastata rehellisesti.

Kun lahkoa on arvosteltu niin, että et pysty vastaan väittämään, niin ala haukkumaan ja parjaamaan kirkkoja, pappeja ja myös niitä jotka ovat lahkosta perillä ja kirjoittelevat tietämäänsä. Ihan näin puolueettomana kysyn: Eikö kirjoitukseni pidä paikkaansa?

Kun olen silmäillyt tätä todistajien sivustoa, eikö nämä haukkujat ja parjaajat ole kuitenkin muita kuin todistajia!! Suurin osa kirjoittajista on täynnä vihaa. Sitä näin paljon entisessä uskonnossani. Suuret puheet ja puitteet, entä usko ja siihen kuuluvat teot, enkä tarkoita nyt sosiaalista työtä, jota kirkko tekee. Lähinnä sanomaa ja Raamatun opettamista. Minulle se jäi ainakin täysin vieraaksi kirjaksi. Naimisiin pääsee ilman kirkkoakin ja hautaan myös.

Joten eikö ole välillä syytä katsoa rehellisin silmin peiliin. Ylpeä ei kannata olla näissä asioissa. Onko pilkkaaminen ja haukkuminen vain joidenkin etuoikeus? On harmi miten hänen laaja kouhkaamisensa tuppaa peittämään alleen myös sen objektiivisen ja rehellisen, sekä perustellun kritiikin Vartiotorniseuraa koskien. Kaikki kritiikki ei suinkaan ole pilkkaamista ja haukkumista, vaikka monien ristiriitojen todisteineen ja Seuran omalla kirjallisuudella todistamlinen ja esille nostaminen voi tuntuakin vaikealta ottaa vastaan.

Juuri näin kuin kirjoitit! Kiitos Jehovalle, että tulin näistä asioista tietoiseksi jo lapsena! Päätit sitten vaihtaa välillä nimimerkkiä, autom.

Ihan sama millä nikillä täällä raapustat. Omiin huutoihisi et kykene vastaamaan mutta toisilta sitä vaadit. Mikähän tilanne siellä koneesi pääkopassa on.? Piirit johdot ja komponentit miten sattuu? Samaa tuubaa päivästä toiseen. Mistä tunnettanaan todistajat jotka tuottavat häpeää Jehovlle? Siitä että he vt 04 n mukaan ottavat osaa netti keskusteluun.

Joo mutta et ole tullut tietoiseksi siitä että netti todistelu tuottaa häpeää Jehovan nimelle! Lisää häpeää a la vt 04 Sinä kuolet Harmagedonissa sen vuoksi. Voideltuna saa netissä kirjoittaa! Jos ihan "Eikö kirjoitukseni pidä paikkaansa? Raamattu puhuu elämän kilpajuoksusta. Oletko mukana juoksemassa, vai seuraatko tien vieressä, kun toiset juoksevat? Vai oletko räksyttävä koira, joka haukkuu kilpailijoille?

Jokainen voi miettiä itsessään. Eiköhän ne ole Jehovan todistajat niitä räksyttäviä koiria? Miten he suhtautuvat entisiin uskontovereihinsa? Haukkuvat, olivat ne sitten ex-jt: Se kertoo paljolti heidän "onnellisuudestaan". Kakkososa sitten kertoo uskonpuhdistajasta, joka petti seuraajansa. Raamatun kilpajuoksussa se ainoa elämä menee hukkaan. Jos pitää valita joko sinun tapasi elää tai Raamatun mukaan eläminen, valitsen mieluiten Raamatun.

Onko valintani jotenkin sinulta pois? Vastaa lillukanvarsi ja puskiin huutaja? En ole sinulle yhtään kade, kaikkine noine fobioinesi. Teet itsestäsi tollon, huudellessasi päiväsä toiseen samoja juttujasi. Eikö riitä että kerran kerrot mielipiteesi. Pitääkö sinun välttämättä saada liibalaabaallasi palsta haltuun? Olet varsinaisen itsekäs robotiksi. On se hupaisaa kun nyt otetaan niin nokkiinsa aloittajan kysymyksestä ja kommentista. Ja sitten tämä valtava kehumisen tarve.

Mutta jos vähääkään kirjoittaa Jehovan todistajien todellisesta luonteesta, niin "voi elämän kevät. Niinkuin nyt tuo nimim.

En nyt tässä hekumoitse luterilaisten hyvyydellä, koska en heitä liiemmin tunne, mutta on paljon uskovaisten järjestöjä jotka auttavat köyhiä, eikä kriteerinä ole mikään maanjäristys tai luonnonkatastrofi. Heillä on kriteerinä äärimmäinen köyhyys ja kurjuus. Romanian ja Bulgarian romanit. Suomesta asti lähtee rekkoja viemään sinne apua. Siinä samassa käytäntö vie evankeliumia. Ei siinä tarvitse saarnata tai seisoa kökkönä kadunkulmassa. Ottakaa siitä esimerkkiä amerikkalainen humpuukilahko.

Korjaa" -Ei siinä ole yhtään sellaista tarkistettavaa asiaa, kuten aika, paikka ja määrä. Jehova on sen Pohjois-Irlannin rauhattomuudenkin saattanut rauhan kannalle. Mutta siellä eivät terrorismia harjoittaneet papit, vaan poliittiset terroristit. Jos ne sinusta tuntuu haukkumiselta, niin sinun on syytä erota lahkosta. Suurin osa kirjoittajista on täynnä vihaa" -Näinhän vartiotorniuskonto neuvoo kirjoittamaan. Millä sinä vihaasi mittaat?

Sitä muuten lahkossa tarvitaankin, myös. Lahkokirja "Lapset" vuodelta neuvoi jättämään lasten hankkimisen Harmagedonin jälkeiseen aikaan. Aiotko sinä noudattaa neuvoa? Lahkolehti "Valtakuntamme palvelus" kesäkuu neuvoo myymään asunnon ja muuta omaisuutta sekä antamaan rahat vartiotorniuskonnolle.

Onko yhteiselämänne alkamassa tämäkin neuvo toteuttamissuunnitelmissa? Mikäs sen korkean pappismiehen nimi oli, joka näytteli suurta osaa tuolla Irlannin taholla olleeseen terrorismiin. Muistaakseni siellä risti kädessä kahden eri kirkon edustajat surmasivat toisiaan. Kirkon ja poliittisten järjestöjen yhteistyö on ollut aina esillä eri sota-asetelmissa.

Venäjä on hyvä esimerkki tuosta yhteistyöstä. Molemmat ovat riippuvaisia toisistaan. Siitä ei pääse mihinkään. Luulo ja tieto kohdallasi olisi varmaan hyvä tarkastaa aika ajoin. Loppuosa on jotain käsittämätöntä, yhteiselämä, rukkaset! Ei ole enää ajankohtaisia. En hauku, enkä puolusta ketään. Asioiden vääristelyllä ei voita mitään, on sitten miten vihainen tahansa.

Onhan asioiden tarkasteleminen molemmilta puolilta viisasta, siksi kirjoittelen. Pisti vain silmään tuo kirjoittelu silmään, kun kirjoitellaan ahkerasti muiden uskonnoista, kun näkee, mitä uskonnon varjolla on tapahtunut kristikunnan piireissä. Miksi yrittää siivota toisten pesää, kun oma pesä tarvitsisi sitä enemmän. Meitä ex-luterilaisiakin on enemmän ja enemmän eri syistä. Onneksi tilanne on rauhoittunut Irlannin puolella. Rauhaa tarvittaisiin kipeästi kaikkialle.

Muistan tuon ajan hyvin ja kiinnosti sen verran, että tarkistin Vikipediasta tuon papin nimen. Nimi oli Ian Paisley, politiikko ja pappi, jyrkän linjan protestanttinen politikko. Opiskeli teologiaa ja vihittiin papiksi ja oli perustamassa presbyteerisen kirkon Church of Ulsteria. En tiedä onko tiedolla mitään väliä asiassa. Terroristit edustivat lähinnä katolilaista väestöä, vaikka eivät tietenkään taistelleet mitenkään katolisuuden puolesta.

Rauhantyö tehosi, ja saatiin tulitauko, alustava sopimus ja IRA lopetti itsensä vuonna Wikipedia Rauhantyö, johon lahkolaiset ovat kiellettyjä osallistumasta. Miten lie se vaikuttaa varttiotorniostohalukkuuteen, se tullut rauhantila?

Seuraavat exlutin vastaamatta jättämättä jättäneet kysymykset kuuluvat foorumin aiheeseen. Mutta eikö lahko tuota enemmän vastaamatta jääviä kysymyksiä kuin vastauksia? Niin, vartiotorni kirjoittaa että jehovantodistajia olisi ollut tuolloinkin, kuten Martti Luther -luvulla hän joka näki erityisesti Pyhän kolminaisuuden merkityksen Raamatun sisältöä omaksuttaessa. Monesti todistajat väheksyvät omia pyhiä julkaisujaan, kun ne ovat sen verran painomusteeltaan kuivuneet että on tarkasteltavissa miten ne kestävät ajan vaikutusta, kuten Pyhän tulee kestää.

He eivät kuitenkaan suostu sanomaan, mikä on se päivämäärä ja mitä sinä päivämääränä tapahtui, minkä vuoksi sen jälkeiset vartiotornit olisivat jotenkin arvostettavampia.

Vaikka ameriikkalaisliikkeet ovat luvun tuotetta, silti pidän perusteltuna nostaa esiin keskeinen pieleen mennyt ennustus! Vartiotorni ei suositellut nuorilleen kouluttuatumista, koska he eivät olisi muka ehtineet ennen maailmanloppua hankkia itselleen elämänuraa! Moni luvun lopulla opiskelleista on nyt muhkealla työeläkkeellä juristin tai lääkärin ammateista! Miten kävi Vartiotornin oppien mukaan toimineiden? He ovat köyhyyskierteessä - vanhoina ihmisinä!

Onneksi nykyään ei uskota ihan kaikkea, mitä Vartiotorni opettaa. Miksi liikkeen kotimaassa ameriikoissa seurakuntien määrä vähenee Onko salien myynti nyt tuottavinta toimintaa? Vuosikirjaa ei enää ainakaan julkaista. Vuosina jatkunut katkeamaton, pilkuntarkka raportti on katsottu viisaimmaksi jättää julkaisematta.

Toiminnan tulevaisuus on tuntematon. Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle -Jospa se Vartiotornseura ajattelee, ettei niistä testamenteista, valtakunnansalimyynneistä ym: Vanhan Cadilakinsakin päivitti suurella viiveellä uuuteen ja senkin hän teki tyttärensä huomaavaisella painostuksella.

Warren Buffetista sijoitusomaisuuksineen poiketen, Vartiotorniseuran hallintoelin eikä muutkaan vastuuhenkilöt omista mitään Suran varallisuudesta, joka on vain tuon uskonnollisen yhdistyksen omaisuutta ja sen ydintoimintaan kohdistettua. Poikkeusena nyttemin tuomiot pedokriminaalien piilottelusta aivan Katolisen kirkon tapaan, josta seuraa taloudellisia rasitteita ja jotka ovat poissa ydintoiminnasta.

Mutta onhan se Broklynin kiinteistöjen myyntiä seurannut uusi päätpoimisto Warwick kuitenkin melkoisen brassaileva jossa jopa kaivojen kansiin ilmeisesti pihamaalla? Kuitenkin, mikäli kuka vain hallintoelimen jäsenistä eroaa tai erotetaan, niin hän tulee poistumaan riveistä tyhjätaskuna ja putoaa tyhjän päälle. Mutta onhna se kuitenkin merkillistä miten juuri Vartiotorniseuran kiinteistöistä vaikuttaa olevan paljon hapanta mustasukkaisuutta, mutta samaan aikaan kritisoijien omissa uskonnoissa vastaava ei lainkaan puhuta, aivan monumentaalisista ja megalomanisista kirkoista puhumattakaan.

Leipäjonoissa on kaikenlaisen koulutuksenkin omaavia. Daavid teki hyvän huomion Ps. Vartiotornin suosio on joka tapauksessa nyt laskussa ja me emme sille voi enää mitään. Kauppa käy ja Vartiotorni on noussut sijoitusalan otsikointeihin myyntiensä massiivisuudella myös dollareissa mitattuna.

Tässä viime marraskuun Valtakunnansalikauppojen puintia ameriikan malliin: Vartiotorni on New Yorkin Top Kympissä kakkosena, kolmosena ja vieläpä yhdellä muullakin sijalla! Katso monestako sadasta miljoonasta on kysymys: Kummissakin on ihan oma porukkansa.

Toisaalta tuolla tunnehuolto 4. Nyt niitä saleja on rahastettu. Todistajat ohjeistettiin vastaamaan jälkeenpäin, että jokaisen oma asia mitä tekee, ennuste ei ollut virallinen. Paitsi että lahko ei osoita myötätuntoa jäsenelleen, se pystyy estämään myötätunnon osoittamisen jäseneltäkin jäsenelle. Riittää kun osallistuu iskulauseeseen "meillä on rakkaus keskuudessamme". Nostit esiin kipeän ja vaikeasti käsitettävän aiheen.

Satoifin miljooniin dollareihin liitetyt Vartiotornin järjestelyt ovat nousseet etenkin vuonna miljardiluokan Kushner-kaupat sekä suurkaupat New Yorkissa. Lahjoitukset ja testamentit sekä muu taloudellinen ja ajankäytöllinen panos kasvattaa sekin koko ajan Seuran sijoitusvaroja.

Mitä rivijulistajat haluaisivat tietää julistustoiminnalla vuotta kerrytettyjen rahojen käytöstä. Oheisella videolla suomalaiset todistajat kertovat julistustyöstä ja myyvät lehtiä. Kertamaksuna lehdistä pyydetään kentällä muutamaa markkaa.

USA ei palauta rahoja lahjoittajille. Osaakaan Valtavien kiinteistömassojen tuotosta ei ole rahastoitu esim. Mielestäni tämäkin näkökulma on pidettävä esillä, kun ameriikkalaisista liikkeistä keskustellaan. Jenkkilässä rahasto sijoitukset tekivät muutama vuosi sitten rajun pyllähdyksen.

Uskollisimpien lahjoittajien alta vedetty matto alta, kompastuu se vanhus vähemmälläkin tuuppaisulla. Vanhan kirjavartiotornin aikainen toiminta oli osallistavampaa ja lapset osallistuivat mm. Konventit olivat "perhejuhlia", joissa ruokailtiin ja joihin jokaisen henkilökohtainen panos toi lämmön. Virastoasiointimainen sähköinen verkkoyhteudenpito vaatii erilaista panostusta: Saleille terveiset, olisiko aika palata Raamatun äärelle - yksinkertaisin välinein.

Olisiko aika palata koteihin ja halpoihin kokoontumistiloihin. Olisiko aika vapauttaa USA: Sen painopiste näyttää nyt olevan riviseurakuntien lakkauttamisessa ja salien myynnissä - erityisesti liikkeen syntysijoilla ameriikassa.

Hurjin myyntiboomi on vielä edessä esim. Hengellisyyden harjoittaminen voisi tapahtua hieman kotimaisemminkin voimin. Jopa ilman nettiyhteyttä ameriikkaan. Voitaisiin pitää yhteys Jumalaan ensisijaisena ja puhelinlinjat vasta sen jälkeen. Aihepiiri on meille kaikille tuttu ja tiedämme niin kirkossa kuin ameriikkalaisliikkeissä, että organisaatiollamme on uskoomme vaikutusta. Jumala loi ihmisen yhteyteensä - ihminen kehitti puhelimet ja muut "hienot" broadcastinkit. Yhteys Jumalaan on toiminut pätkimättä aikojen alusta asti.

Kasaavatko uudet "hienot" ameriikkalaiskeksinnöt vain röykkiöittäin kompastuskiviä kaidalle polullemme? Mikä on minimivarustus vuoden uskovaiselle? Raamatut on ahkerassa käytössä saleilla. Käy katsomassa, näet todellisuuden. Ja ovilla, Raamattu käytössä. Minimivarustus, ahkera Raamatun tutkiminen yksin ja yhdessä, sen sanomasta kertominen toisille.

Tekniikka hyvänä apuna, viisaasti käytettynä. Lue Raamattua joka päivä, minimivaatimus. Vain sillä on merkitystä, mitä merkityksiä järjestö milloinkin lukemallesi antaa. Järjestön taikatempulla kuvaannollinen kerrotaan kahdellatoista niin saadaankin kirjaimellinen !

Nyttemmin terveemmän ja demokraattisen, sekä tietoyhteiskunna myötä pako kirkosta on massiivista. Jäsenistäkin suurin osa on sitä vain muotomenojen vuoksi, vauvalle pakkokaste valtionkirkkoon ilman hänen kykyään ilmaista tahtoaan, häät ja hautajaiset.

Alle puolet jäsenistä uskoo Jeesukseen. Pakana-hedonistijuhlien anastaminen pakanoilta joulullisexi hengellisen huoruuden kirkkotapahtumaksi ja massoja kosiskellakseen oli yksi suuri tuon trendin avaaja tuossa hengellisessä huoraamisessa. Vuonna Rooman piispa Julius I määräsi, että Kristuksen virallinen syntymäpäivä oli joulukuun Babyloniassa oli Tammuksen kuollut jumala syntymäpäiväjuhla joulukuun 25 päivä. Tammuksen juhlan aikana uhrattiin myös lapsia Baal epäjumalalle.

Joulukuun 25 päivä oli myös Mithran persialaisten jumala ja Rooman keisarin syntymäpäivä. Mutta kun tämäkään ei vaikuta riittävän, niin ei muuta kuin uusia rohkeita ja estottomia markkinapaikkojen avauksia alla olevaan lihallisen herkulliseen tyyliin, jossa estraadeilla näytettiin livenä mm. Kansankirkon läsnäolo edes pornomessuilla ei ole kovin perusteetonta.

Jokainen pornomessuvieras tietää minne on menossa ja jos hän törmää sinänsä arveluttavan toiminnan lomassa seurakunnan työntekijöitä, kysymys on evankelioinnista parhaimmillaan. Vartiotorni ei oikein istuisi kuvaan, koska liikkeenä se on niin pieni. Sama koskee muitakin hengellisiä ryhmittymiä. Messuvieraat ovat tavallisia suomalaisia, jotka eivät koe kirkkonsa läsnäoloa kiusalliseksi edes seksimessuilla.

Etsivä löytää pornon sijasta seurakunnan työntekijän. Voisiko ajatella, että helmiä sioille? Näin Sana näyttäytyy meille ihmisille yllättävissäkin yhteyksissä. On taatusti herättänyt enemmän keskustelua kuin esim.

Kirkkoon on jokainen aina tevetullut - miten syntisenä ja pahana tahansa. Jos synnin veto hellittää - Sana vaikuttaa. Seksi ja seurakunnan työntekijät samalla messuareenalla on rohkea - lähes uhkarohkea - veto.

Sen toteuttaminen ei kuitenkaan ole ollut pahasta - pikemminkin päin vastoin. Mikään inhmimillinen ei saa olla seurakunnan työntekijöille vierasta! Näemme valon kirkkaampana pimeässä. Niin, pakkohan sitä on koettaa löytää väkeä tyhjillään oleviin ja aivan megalomanisiin kirkkokiinteistöihin. Mutta kirkon perinteiseen hengellisen huoruuden statukseenhan tuo istuu oikein luontevasti. Kun kirkko muutenkin erilaisia sirkushuveja kirkoissaan järjestää, niin tehokkaampaahan se olisi laittaa nuo sexi-messut live-sessioineen suoraan kirkon tiloihin, niin saisi uutta kohderyhmää suoraan kirkon pyhän alttarin liepeille vapaata luovuuttaan harrastamaan.

Mutta ehkä Suomen laki sen suhteen muuttuu ja kirkko voi toivottaa bodelin tiloihinsa tervetulleena, sillä eiköhän sekin muodossa tai toisessa lähnetäisi ihmisiä Herraan, sillä hengellisyys voi esiintyä hyvin monimuotoisena.

Nyt ammattimaisella trollailulla, kaksilla punnuksilla ja tekopyhyydellä kaikki mahdollinen ja mahdoton on Luterilaiselle kirkolle soveliasta ja oi, niin pyhää. Keskustelu päättyi siihen, että Kallion seurakunnan edustaja poistui tuttuun jt-malliin luotani muihin askareisiin. Messut ovat tietyssä fyysisessä osoitteessa, esim. Mielenkiintoista onkin, miten tulevaisuuden nainen pystyy vastaamaan kaksoishaasteeseen tarjota voimakasta aasanhenkeä miehelle samaan aikaan, kun hän harjaa ja kiillottaa tämän kengät samalla kun ottaa suihin.

Odotan miesliikkeen tukevan minua". Eikös siinä uudessa expressbussien asiakaslehdessä puhuttu jotain, että 50 vuotiaana ollaan vasta elämän puolivälissä? Aika hauska, kyltymätön ping pong -tyttö, tuollainen naisen kuuluisi olla. Miehen tyydyke, vaikka leffassa vaimoke onkin.

Tekeekö bmad sun Annasi tuollaista show: Sitten kun saatte toitotettua, että arvokkudesta viis, raha on ainoa hyvinvoinnin mittari ja pari miljonääri-äitiä heittää keikkaa ihan huvikseen ja nauttii arvostusta samanaikaisesti voitte puhua seksillä myymisestä samaan sävyyn kuin tässä blogissa on puhuttu.

Ja miksi näitä naisia ei pitäisi pelastaa lämpimästä Thaimaasta kylmään Suomeen vaimoiksi. Naisella on yleensä elämänsä aikana monta roolia: En usko, että kovin moni pornotähti kasvattaa tyttärestään itselleen seuraajan ja ilman omantunnon kolkutuksia näyttää omia bravuureitaan lapsilleen. Pohjoismaissa ei ole porttoja katsottu hyvällä, täällä ehkä elää käsitys siitä, että huora on tyhmä,likainen, ahne, hävytön eikä osaa tehdä mitään muuta ja jokin "pakottaa" naisen myymään itseään, esim.

Anna on aika tylsissä formaateissa, tai sitten mainos- ja lehtikuvauksissa. Eli tuossa nyt malliksi S. Koposta, joka on lähempänä Annan tyyliä. No ainakin sitä miehen seksin perässä juoksemista on aina katsottu paljon ymmärtäväisemmin kuin naisen.

Jos tuore äiti haluaa vain panna koko ajan kuin vauva huutaa, hän on huono äiti. YH-äidin status on kovin korkea tässä blogissa. Jos tytär antaa vuotiaana vanhemmalle miehelle pimppaa, hän on huono tytär ja huora, kun taas samanikäisen pojan touhut vaikka lastenvahdin kanssa johtuvat vain uteliaisuudesta, tyttöystävän pettäessä se on eron paikka ja tyttö on huora, poikaystävän vastaavanlainen touhu taas ymmärrettävää, homma jatkuu hautaan saakka.

Kaikki stigmat kasaantuvat naisen niskaan, miestä taas ymmärretään ja jollei niin tulee se femakkolesbon lisästigma. Miksi Kustaa kuningas saa nussia ympäriinsä, mutta jos Silviä jakaisi pesää, se olisi kuningashuoneen loppu. Nainen on yhä se jota pitää kontrolloida, herjata ja automaattisesti se toisen luokan kansalainen. No onhan niillä kuninkaallisilla naisilla omat miespuoliset kuntovalmentajansa ja hierojansa. Yhdestä sellaisesta tuli viime kesänä prinssi No Laasasen puolesta en voi puhua, mutta itse en ole prostulla käynyt koskaan jos jotain netin imlive-palvelua ei lasketa, on muuten todella huono , eikä vetoni prostuihin ole mitenkään kova, johtuen siitä mitä saan muutenkin.

Vaihtelunhaluisina hetkinä tulee kuitenkin joskus selattua ja meilailtua prostujen kanssa eri puolille maailmaa. Ei Thaimaa ole mikään poikkeus, mutta hyvännäköisiä lihakimppuja siellä näyttäisi olevan jaossa. Ei kannattaisi laittaa tuollaista kirjain tai numerojonoa kommenttiin.

Tuo aiheuttaa sen että osa tekstistä leikkautuu pois sen näkee pelkästään kommentoitaessa , kun tuo numerojono määrää tekstikentän leveyden mutta tekstikentän näkyvä osa on kapeampi.

Minusta on ihan eri asia käydä prostituoitujen luona ns. Suomessa tai muussa Euroopan maassa prostituoidut tekevät sitä omasta päätöksestään. Minusta prostituutio on aina moraalisesti kyseenalaista, mutta erityisen törkeää on, että seksiä ostetaan köyhien maiden asukkailta.

Prostituutiossa on joka paikassa sama taloudellinen kuvio: Nuori hyvännäköinen nainen tienaa siinä tuplasti sen mitä muuten pystyisi ansaitsemaan ja vähemmillä työtunneilla.

Niin ja lapsityövoima kunniaan myös. Siinä myös vaihtuu rahaa. Samoin huumekaupassa, ihmiskaupassa ja siinä prostituutiossa.

Oikein tai väärin, raha hoitaa homman. On oikein myös orjuus, rasismi, terrorismi, sodat -jotka ovat rahariitoja jne. Rahan määrä, siis joku 20e hyvittää sen vääryyden mitä näille thaikuille teette.

Aivan varmasti on näin. Voi voi, jos mies tosiaan haluaa kehitysmaalaisia auttaa niin hän voi lahjoittaa sen rahan ilmaiseksi sen sijaan, että nainen joutuu myymään itseään köyhyyden takia. Unohditko taas, että seksiturismiin liittyy myös lapsiprostituutiota ja seksiorjuutta.

Vai onko lapsiprostituutiokin oikein, koska perheet kuolisi muuten nälkään?! Toivottavasti te naiset muistatte tämän kun seuraavan kerran ostatte kaukoidässä tehtyjä vaatteita tai suklaata.

Jos lapsia haluaa, niin esim. Kampin ostari on paljon vaivattomampi paikka poimia oma pikkuritsa. Lähtee muutamien farkkujen hinnalla. Ja kertokaa, hyvät herrat, miksen saisi tunkea Laasasen perseeseen haravaa? Jollei mikään estäisi -lainsäädäntö, välimatka jne - tai siis toisi seurauksia, tekisin sen ilolla ja pistäisin bmad: Oikeustajuni kuitenkin sanoo ainakin vähintään sen, että bmadille voisin jopa harkita pistäväni liukastetta, mutta Laasaselle ei armoa tipu.

Runkku, sika ja vielä tyhmä - tai sitten aivan umpihullu. Ja hulluhan voi haaveilla jopa siitä haravasta perseessä. Kummankin fantasiat toteutuisi ja voisin paljon paremmin -Laasanen ei ehkä voisi, mutta sillä ei ole niin väliä.

Eihän niillä thaikuillakaan ole ihmisarvoa tms ja ihan palveluksen teette runnoessanne niiden pimpit kipeiksi ja kotiin tullaan tuliaisten kera: HIV, kuppa, tippuri, kirput,satiaiset, klamydia,kondylooma jne.

Mutta miehethän eivät laita vahinkoa kiertämään koskaan Henry L; " Jos globaalit pariutumismarkkinat todella avautuisivat, suomalaiset naiset joutuisivat armottomaan kilpailutilanteeseen. Kilpailusta olisi vaikea selvitä voittajana siivoavia, sekstaavia ja ruokaa laittavia thai-naisia vastaan.

Monet suomalaiset naiset tuskin lähtisivät kilpailemaan mistään kauhean "palvelunaisen" roolista, vaan jättävät sen suosiolla muille jos jotkut siihen rooliin haluavat tarjoutua. Tosin suomalaiset naiset kyllä myös siivoavat, laittavat ruokaa ja sekstaavat, mutta silleen "tavanomaiseen" tyyliin. Sitten ei auta kun ryhtyä lesboksi. Suomalainen mies ei paljoa vaadi verrattuna ulkomaalaiseen mieheen Huomenna Laasanen katuu kun kirjoittaa suomalaisten miesten lainvastaisesta -sekä oman että Thaimaan- toiminnasta näinkin ihailevaan sävyyn: Laasanen, ihan oikea ja toimiva lainvastainen toimintakin tuottaa tulosta ihan Suomessa, siis seksiä, aah, seksiä.

Ja saat sen laihan naisen, kun vaihdat kaljan vaikka piriin. Siis ei tarvitse matkustaa Thaimaaseen saakka, ryhtykää huumekauppiaiksi, ne käsittääkseni kiertävät ne verot,saavat pimppaa ja ovat kovia jätkiä ja rikkaitakin vielä, ei kaiketi tarvi paljon vaivaa nähdä,kouluttautua tms. Siis jos hedonismi on jees,huorat on jees, raha on jees ja moraalilla ei ole paskaakaan väliä, niin miksei?

Eihän sitä kamaa tarvi itse vetää, vain myydä toisten pyytäessä Nyrkkinaikaa koko yhteiskuntaa niin, että soi Laasanen ei ole mitenkään yksin Iltalehteä kopioidessaan: Thaimaassa asuneet suomalasnaiset Annika ja Annabella Åsvik ovat kirjoittaneet mainion kirjan "Miesten Paratiisi" Thaimaan kaupallisista seksikuvioista:.

Ja nyt kuittaan,kiitän ja kumarran ja menen ottamaan aivan ilmaiseksi suihin ihanalta mieheltäni, jos se jaksais vielä polkastakin Ja aamupalan tuon sänkyyn asti, olisikohan cafe au lait ja tuore croissant passeli? Ihan kiitokseksi sen ihanasta olemassaolosta ja aivan hyvästä sydämestä tulevasta rakkaudesta. Teillä ei suhteen päättyessä tehdä omaisuuden tasausta? Se kun ei tee seksistä ilmaista, että lasku erääntyy maksettavaksi vuosia jälkeenpäin.

Kaikki suhteet eivät pääty eroon. Ja jos joudun siinä tapauksessa joskus maksumieheksi tienaan 4 kertaa enemmän kuin mieheni , niin voi,voi, en yleensä lopeta välittämästä toisesta ihmisesta sen jälkeenkään kun tämä ei ole enää "käytössäni".

Onko minun nyt ymmärrettävä, että mieheni on huora? Humanistitutkijan palkka ei ole häävi, oli kysessä nainen tai mies. Ja jotkut tykkäävät vääntää sitä väitöskirjaa yli 10 vuotta julkaisematta muuta kuin blogia ja ihan valtion varoilla kuten Henkka.

Siis prkl, joudun tämänkin paskan maksumieheksi: Katson aiheelliseksi nostaa taas kysymyksen: Miksei lääkäri kirjoita mulle huoraa, jonka pyllyyn saan tunkea haravan? Siis vain Henry käy - muut vaikka sitä tahtoisitte, rukoilisitte tms eivät kelpaa.

Aivan, netissä olemme kaikki miljonäärejä, tukipa esitystapamme muuten sitä käsitystä tai ei. Ilmoittamasi tuloerotietojen perusteella ensimmäiseksi tulee mieleen, että olisit huora, koska tasaisen tulonjaon Suomessa ei missään muussa bisneksessä ole nelinkertaista tuloeroa naisten hyväksi. Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi.

Ulkopuoliset tuskin voivat auttaa pakkomielteenomaisen fantasiasi kanssa, joten kysy ihmeessä sen toteutusta privaatisti suoraan Laasaselta! Kokemukseni mukaan naiset ovat kahdenkesken valmiita monenlaisiin outoihinkin juttuihin, kunhan vaan vannoo ettei niistä muille kerrota. Ties vaikka äijäkin innostuisi Joku voisi päivittää vähän tietojamme ja tehdä samanlaisen jutun suomalaisten tai yleensä länsimaisten naisten seksiturismista. Kyllä se meno jossain Kreikan rannoilla Kamakien kanssa ja Turkissa on aika hurjaa katsottavaa.

Siinä ei välttämättä liiku raha samalla lailla, mutta kyllä siinäkin jotain vaihtuu, ruoka, juoma ja eritteet nyt ainakin. Me elämme sukupuoliroolien muuttumisen aikaa ja varsinkin miehet tuntuvat olevan hukassa oman funktionsa suhteen. Ennen, kun asuttiin maalla ja naiset olivat kotona, eivätkä olisi omilla tuloillaan voineet elättää itseään tai pärjätä muutenkaan maatalon voimaa vaativissa tehtävissä, miehellä oli selkeä rooli olemassa.

Kärjistettynä mies toi leivän pöytään ja nainen hoiti kodin, lapset ja myös miehen hoivaamisen, kun tämä tulee illalla kotiin raskaan työpäivän jälkeen.

Nykyään yksin elävällä naisella ei ole kuitenkaan mitään ongelmaa pärjätä yksin. Kaupungistumisen myötä kodin askareissa ei tarvita miehen vahvuutta eikä nainen tarvitse miehen palkkaa pärjätäkseen taloudellisesti. Sinkkunainen voi näiden asioiden puolesta elää täysin tyydyttävää elämää ja kokisi pelkästään taakkana miehen, joka edelleen elää sen mielikuvan mukaan, että naisen tehtävä on palvella miestä ja hoivailla raskaan päivän jälkeen. Nainen on kuitenkin itse tehnyt myös työpäivän ja kotihommat ja lapset on hoidettu jomman kumman tai molempien toimesta.

Myös nainen kaipaa seksiä, tuntee kehonsa ja tarpeensa ja haluaa itsekin siitä nauttia ja saada jotain, eikä olla vain se nöyrä antaja. Nyt miehet ovatkin hukassa, kun kenties vielä lapsuuskodissa on eletty tuon vanhan mallin mukaan ja yhtäkkiä nöyrät ja palvelualttiit naiset ovatkin kadonneet. Sitä ei kuitenkaan oivalleta, että mies ei enää ole millään lailla ylivertainen tulojensa tai tekojensa puolesta naiseen nähden, joten lähtökohtaisesti ollaan samalla viivalla kumpikin sukupuoli.

Oman elämänsä ja omien velvollisuuksiensa kanssa kiireinen nainen ei ajattele, että hänen pitäisi sen päälle vielä passata mies paikalleen. Nämä katkerat miehet sitten kehuvat thainaisia, jotka vielä sentään pitävät miestä miehenä ja antavat miehelle sen arvostuksen, joka on iänkaikkisesti miehelle kuulunut. Thainainen ei vaan useinkaan ole samalla viivalla länsimaalaisen miehen kanssa.

Mutta kyllä tämä tästä, ehkä jo seuraavassa sukupolvessa. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,. Sukupuoliroolit ovat muuttuneet, mutteivät suinkaan kuvaamallasi tavalla.

Maatilan työt, vaikka raskaita ovatkin, eivät tosiaan ole olleet mitään miesten töitä. Hyvin harva mies yksinään on niistä selvinnyt, vaan tyypillisesti tarve on ollut laittaa jopa jälkipolvet nuorella iällä peltotöihin kuten allekirjoittanut. Kyllä nainen on voinut ihan helposti tehdä samat työt, mitä vuotias poikakin on pystynyt tekemeään. Ja nainen onkin ollut Suomen torpparitiloilla erinomaisen tasa-arvoinen.

Vaikkapa oma äitini on elävä esimerkki naisesta, joka kyllä pystyy tekemään ihan kaiken, mitä mieskin. Musta tuntuu, ettei nykyään saippuakuplissa kasvatetuista naisista ole samaan. Feminismi on kasvattanut Teistä voimattomia, kohtaloonne tyytyviä ruikuttajaprinsessoja ja etuilijoita, joille ihmiskunnan iät ajat harjoittamat toimet esim.

Feminismin piti vapauttaa teidät, mutta Sinullekin on jostain kumman syystä iskeytynyt päähän leima, miten nainen olisi muka kyvytön raskaisiin ja fyysisiin töihin? Ja luulet ettei nainen "olisi voinut omilla tuloillaan elättää itseään"?

Emme me olisi sodassa pärjänneet, jos tiloja ja ruokahuoltoa hoitamaan olisi jäänyt Sinun kaltaisiasi voimattomia cityprinsessoja! Boheemin naisen yksinolon tarve on pitkälti itserakkauden ja sukupuolisodan ilmentymää. Toiselle naiselle ei aseteta niitä vaatimuksia, kuin vieraalle miehelle.

Perustekijä on kommunikaatiokatkoksessa, epätasapainossa sukupuolienergioiden välillä. Juurikaan mitään nykytilanteessa ei voida oikeasti perustella naisen parantuneille tuloilla tai kyvyllä suoriutua kodin askareista itse tai lapsensa kanssa. Meillä on sellainen tilanne, etteivät naiset tule yleisesti toimeen miesten kanssa ja he kieltäytyvät näkemästä miehessä enää sukupuolena mitään jännittävää.

Tämä on johtanut siihen, että naisten perään edelleen kuolaavat miehet joutuvat käymään kilpaa siitä saavatko naistaa naisen hunajaisia nektareita edes kerran. Naiset eivät ole täysin erakoituneet. He ovat tulleet hyvin nirsoiksi, ylimielisiksi resurssinhaltijoiksi, jotka antavat läähättävien urosten kermalle maistiaisia omista herhiläispesistään. Lopulta käy niin kuin Saddam Husseinillekin, että lajitoverit pistävät selliin ja tarvittaessa narun jatkeeksi. Osa naisista alkaa kyllä valveutua jälleen miesten kunnioittajina, eikä heidän ykkösintresseissään ole mikään muu kuin feministisen lesbokulttuurin pysäyttäminen.

Terveelle miehelle nykyajan keskivertonainen on hirviö tai henkinen gargoyle, joka etsii korkeita hyötyjä ja etuja tarjoten nopeita maisitiaisia nopeasti eläville kimalaispäällikölle. Miehillä onkin nyt ennennäkemättömiä paineita etsiä naisten mustasta merestä seksuaalisuutta, harmoniaa, lähimmäisenrakkautta ja vakautta vaalivia naisyksilöitä, kun kaikki naiset yksissätuumin tavoittelevat marenkisia, sukupuolittuneita oltavia itselleen.

Tähän naisille haitalliseen suuntaukseen ovat syyllisiä feministit, jotka ovat vetäneet pahaa aavistamatonta naiskuntaa mukaansa omavaraiseen nihilismiin ja miesvihaan. Feministiksi ei kannata siksikään ryhtyä, että siitä virasta voi olla jälkikäteen vaikea irrota, koska diktaattorin valta on toivottua ja todellista, ja miesten ahdinko käsin kosketeltavaa. Miesten ryöpytys ja ahdistushan muuntuvat naisten sairaissa päässä, sieltä kaukaisten palatsien smaragdilattioilta katsottuna hyviksi ja hauskoiksi ylemmyydentuntemuksiksi.

Miehet ovat aina valmiita naisen tyydyttämiseen, mutta nainen ei tarvitse siihen ammattijääkiekkoilijaa, edelleenkään. Suuri osa tällä planeetalla harjoitetusta heteroseksistä on huonoa nimenomaan sen takia, että naiset eivät panosta täysillä miehen tyydyttämiseen. Miehet ovat oppineet pitämään huonoakin seksiä hyvänä, koska feministit ovat vaatineet, etteivät he saisi pyytää enempää.

Minä olen sängyssä monta, monta kertaa vaatinut naiselta enemmän kuin tämä oli ajatellutkaan antaa. Tinkimättömyyden lopputuloksena naisen koko olemus on laajentunut ja parantunut. Ihmissuhteisiin yleensäkin kuuluu tietty palvelualttius. Kun puhutaan sukupuolisuhteista naisenkin funktiona on miehen pitäminen arvoituksellisena ja jännittävänä. Nyt on vallalla feministinen tilanne, jossa vain mies pitää naista jännittävänä, mutta ei toisinpäin.

Nimenomaan teot ja joskus tulotkin vaikuttavat pitkälti siihen pääseekö mies nykyään naisen kanssa seksuaalitekemisiin. Harvemmin miehestä ollaan kiinnostuneita sellaisinaan. Tietysti ehkä joka kuudes mies saa syntyessään sellaiset geenit, että kroppa itsessään on naisiin vetoava. Jotkut miehet Thaimaata ylistävät. En ole itse kovinkaan kiinnostunut alisteisesta tyttökulttuurista, mutta Thaimaa ei ole niin yksinkertainen maa, kuin luullaan. Ja onhan myös Suomessa alisteista tyttökulttuuria.

Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,". Me miehet haluamme arvostusta, emmekä kilpailla absoluuttisesti oikeassa olevan feministinaiskatraan diktaattorivallan alla! Ei sukupuolen perusteella kannata tehdä elämästä hevonpaskaa Tai ylipäätään kuka tahansa voi harrastaa liikuntaa ja pitää huolta ulkonäöstään.

Miehille ja naisille sama juttu. Liikunta ja huonojen elämäntapojen hylkääminen on terveydellekin hyväksi. Tuntuu että kaikki täällä naisista pahaa puhuvat puhuu a diskoprinsessoista joita ei itse ole saaneet, b ex-vaimoista jotka on menettäneet miehen silmissä sen alkuperäisen persoonan ja olemuksen joka oli olemassa naimisiin mennessä, mutta joka muuttui huonon suhteen myötä.

Roolit toki olivat selkeitä, mutta sen verran haluan korjata, maalta kun olen alunperin, että kyllä naiset suorittivat maataloissa hyvin raskaita töitä, jopafyysisillä rajoillaan raskaana ollessaan, hoitaessaan mm. Tätä eivät tietenkään hoksaa ne jotka eivät ole koskaan joutuneet lapioimaan sontaa, lypsämään käsin, nostelemaan suuria maitotonkkia ja kuljettamaan niitä maitolavoille, kantamaan apesankoja, vetelemään suulista heinää navetan puolelle, kynimään kanoja, hoitelemaan poikimisia, tekemään heinää, nostamaan perunaa jne jne.

Navettatyöt aamuin, illoin, päivästä toiseen ilman minkäänlaisia lomia, ja kaiken ohessa lapsikatraan hoitaen. Mies teki omat työnsä ja oli usein metsäsavotoissa pitkien teitten takana ja emäntä kotona sillä välin yksin kaikesta vastuussa, kunnes mukulat kasvoivat niin paljon että niistä oli avuksi. Entiseen verrattuna naiset pääsevät nykyään helpolla, mutta niin pääsevät miehetkin, usein vielä helpommalla kuin naiset, jotka edelleen tekevät suurimman osan kotitöistä ansiotöidensä lisäksi.

Ehkä olen vähän vanhanaikainen, mutta mielestäni sukupuolet tulisivat toimeen paremmin keskenään kun roolit olisivat selkeämpiä ja kumpikin osapuoli tietäisi paikkansa. Yhteiskunnallisesti tasa-arvo on tietenkin enemmän kuin toivottavaa, mutta kotielämää helpottaa, kun tekee heti yhteen mentäessä pitävän sopimuksen siitä, miten toimitaan: Toinen hoitaa tiskin, toinen pyykit, toinen vie lapset tarhaan, toinen hakee. Toinen tekee lumityöt ja ajelee nurmikon, toinen tekee ruuat ja hoitaa ostokset, miten kullekin parille sopii.

Tehtävät voivat olla jopa täysin stereotypian vastaisesti jaettuja. Tärkeintä on että sopimuksesta ei lipsuta. Tämä on toiminut meillä ja kavereitten perheissä ja näin välttyy turhilta konflikteilta ja narinoilta. Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä.

Ihan jo Saksassa on suurin osa naisista sellaisia, että ne kyllä pitävät miestä miehenä, samoin oikeastaan kaikissa Keski-Euroopan maissa.

Suomessa naisista on tullut miehiä ja se käyttäytyminen nyt näkyy vaikka Kreikassa. Bussi kun on turistihotellin eteen pysähtynyt niin suomalainen siideriliisa on kännissä ja käynyt jo varaamassa omat kamakit himojensa tyydyttäjiksi, kotona sitten mies lue nainen hoitaa perhettä ja käy töissä kun vaimo mies on tyttöporukalla rentoutumassa. Sekin on kummallista, että aika moni nainen minä mukaanlukien suosittelee pojilleen ulkomaalaista vaimoa, suomalaisen naisenhan piti olla maailman paras.

Onko miehen orjamainen asema Suomessa sitten hyvä, tai paras mahdollinen kompromissi? Rahan erilainen arvo ei ole turistin vika ja turismista on monien näkökulmien mukaan monille kaukokohteille "pelastava hyöty".

Suomalaismiehen kannalta on parempi ostaa laadukas huora Thaimaasta 5 tunniksi kuin tehdä 20 tuntia töitä, että saa miehiä ylenkatsovan suomalaisnaisen tunniksi petiin. Ei sille mitään mahda. Naisten on muututtava ja miesten onnellisuuteen on satsattava enemmän.

Nykyarvomaailmassa se kuullostaa sovinistiselta, mutta loppu peleissä kaikki hyötyvät. Joo nainen ja riisiateria ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Ja näin sen kuuluisi mennä: Ja nainenhan ei ole orjan asemassa lainkaan. Naisella on varmaan aivan oma henkilökohtainen tunne-elämä ja kuolee joka kerta vähän sisältä hoitaessaan hommiaan. Mutta huumeet usein auttavat asiaan.

Naista saa riistää, muttei miestä, koska nainen on vain miehen tyydyke, kuten pringlespillu Äijillä on niin fiksut mielipiteet Kyllä, eri maissa on eri hinnat. Suomesta et saa purkkapakettia sillä rahalla, kun Thaimaasta jonkun pienen välipalan. Nainen on miehen tyydyke, mutta sen tulee olla vapaaehtoista. Miehen halut ja naisten intressit eivät saisi mennä ristiin. Kommenttini on varmaan poistettu vahingossa, sillä se ei sisältänyt mitään yllättävää.

Totesin vain, että arkielämässä olen huomannut, että nämä "maskulistien" katkeroituneet-keskustelut ovat loppujenlopuksi varsin pienten piirien internet ilmiö. Huomioin myös, että HL perustelee aika kömpelösti sen, millä perusteella suomalaiset miehet antavat paljon ja naiset vähän:. Puhumattakaan siitä, että se riittäisi thai-naisten kaltaisen kohtelun saamiseen. Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Suomessa se ei riitä paljon mihinkään.

On kai luettavissa, että laasanen tavalliseen tapaansa tarkoittaa nimenomaan pariutumis-prosessia tai irtoseksiä eikä varsinaista parisuhdetta: Lisäksi toivon ettei tuossa väitetä, että jos jossain muualla on okei, että mies sortaa vaimoaan, niin tällainen malli pitäisi ottaa myös meille tasa-arvon kannattajinahan emme tahdo epätasa-arvoista mallia vaikka se tukisikin oman luokkamme tavoitteita.

Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Miehet voivat olla hieman varakkaampia, mutta kun tietty perustoimeentulotaso on saavutettu, varakkuus ei enää kuulu paritumisen pääkriteereihin. Nykyään moni valitsee puolison henkisten ominaisuuksien mukaan: Asian ollessa näin, at-miesten tulisikin kehittää itsessään ennenmuuta henkisiä ja sosiaalisia ominaisuuksiaan, jos mielivät saada tyttöystävän. Moni nykynainen tahtoo henkisesti ja seksuaalisesti tyydyttävän suhteen.

Ainiin mainitsin kirjoituksessani kai myös siitä, että on outoa että samalla kun "maskulistit" kieltävät naisia sortavat rakenteet ja palauttavat naisten alisteisen aseman naisten biologiaan, miesten keskinäisiä eroja koitetaan selittää pelkästään yhteiskunnallisilla rakenteilla. Enemmänkin niin, että miltä seksi ja läheisyys feministi naisen kannalta. Miehellä on jokseenkin vähän mahdollisuuksia vaikuttaa valintoihin, jotka tekevät naiset.

Ei yleensä onnistu, koska at- miehellä ei ole yleensä luontaista taipumusta tällaisiin ominaisuuksiin, joita tytöt vaativat.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisten vaatimusten esittäminen kuullostaa miehen korvissa hinnastosi ääneenlukemiselta? Nykyään tietoa on lähes rajattomasti käytössä, tiedon laatu on sitten eri asia. Jokainen voi itse ratkaista oman näkökantansa. Aivopesulla ja tällä blogilla on paljon yhteistä. Ja ennemmin maa repee, kun Henry häpee. Laasanen on tuonut tasa-arvon suomalaiseen tasa-arvotyöhön.

Se on suoritus, josta voi olla ylpeä ihan syystä. Miten tasa-arvo Suomessa liittyy pillunjakoon Thaimaassa?

Sulla on sellainen "kaikki-heti-mulle-nyt-mulla-on-kikkeli-asenne",jota Henry ruokkii Ja yleensäkin miten seksi kuuluu tasa-arvoon? Jokaisella on käsi, johon vetää. Mitään miehen jokamiehen oikeutta naisiin ei ole olemassa eikä tule. Vai onko Laasanen jossakin vaatinut jotain sellaista ja jos on niin missä?

Ihan selvä yksilöity lähde, kiitos. Pelkkä kaverinkaverin tahallinen väärinymmärrys ei riitä. Niin, Laasanen ajaa "tasa-arvoa" vain miehille. Hän ajaa miehille etuja, naiset suohon. Mitä helkatin tasa-arvoa se muka on? Tasa-arvoista tasa-arvotyötä voidaan tehdä vain sillä tavalla, että puututaan sekä miesten että naisten kohtaamiin tasa-arvoepäkohtiin.

Laasanen tuo ansiokkaasti esiin miesnäkökulmaa, naiset puolestaan ovat jo ajaneet omansa valtiouskonnoksi. Olisi hauska nähdä, miten suomalaiset miehet käyttäytyisivät: Olisi tietenkin mukava nähdä suomalaisten naisten ilmeet, kun suomi-miehellä olisi kerrankin hauskaa.

Tästä tulee mieleen kyllä hulvaton mielikuva. Olisimme baarissa sekaporukalla kuten tavallista viettämässä iltaa. Sitten paikalle pamahtaisi suoraan henryn fantasioista parikymmentä vuotiasta thai go go tyttöä tanssimaan bikineissä. Henry ja pari muuta sankaria tanssisi hoikkien tyttöjen kanssa otsa hiestä kiiluen ja massu puvun paidan alta repsottaen. Tämä mielikuva on niin hassunkurinen. Nauruamme tuskin pidättelisi mikään, en usko että nyreää naamaa näytettäisiin: Enkä usko että ryhmässä olevat kaverini, mukavat miehet joilla myös on tyttöystävät, lähtisivät muna pystyssä tanssimaan go go tyttöjen kanssa.

No ei tietenkään siinä tyttöystävien edessä. Mutta ihan hyvin he voisivat jo seuraavana päivänä pyytää niitten thaikkujen puhelinnumeroita kavereiltaan Thaimaasta tulee monen sorttisia naisia, EI suinkaan vain mitään yksinkertaisia perseenpyörittäjiä ja sosiaalinen ongelma pariutua thaikkunaisen kanssa laskee varmasti ajan myötä.

Silloin joudut itse miettimään miten saat menemään itsesi jakeluun tähän asti tuo ongelma kun on kuulunut miehille. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin suuria luuloja suomalaisesta keskivertomiehestä: Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä.

Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin.

Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä". Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle? Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi. Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain.

Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat. Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu.

No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla. En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta. Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne?

Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu. Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella.

Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet. No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen! Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta.

Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan? Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet. Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma?

Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä. Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista. Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä. Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa.

Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä. Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan.

Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim. Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä.

Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Missä ladossa sinäkin olet syntynyt? Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran. Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan. Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä.

Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä. On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava.

Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu.

Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas. En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä. Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi. Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa?

Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin. Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä. Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo.

No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia. Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi. Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia? Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä? Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies.

Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään. Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista. Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei. Äiti opetti maksamaan aina omat kulut. Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista. Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista.

Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne. Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen? Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä.

Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin. Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"? Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää.

Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on. Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Ja stereotypiot ja niiden käyttö kertovat ihmisestä jotain. Venäläisiä naisia on paljon Suomessa ja tuskin muut, kuin alan ihmiset mittaavat katuja korkeissa koroissa ja minihame päällä. Joku Zinaida Lindenkin on venäläinen, akateeminen ja kirjailija -kirjoittaa tosin ruotsiksi. Tuntemani venäläiset naiset ovat ihan perillä siitä huora-stigmasta, jonka suomalaiset mielellään heille antavat, eivätkä ikinä laittaisi mitään roiskeläppää ja piikkikorkoja huvikseen päälleen.

Venäläiset naiset eivät ole huoria. Kukaan ei synny huoraksi koskaan. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet. Nyt taisi mielikuvitus lähteä laukalle. Olet nimittäin tässä keskustelussa ainoa, joka kytkee venakkojen naisellisen pukeutumistyylin maksulliseen seksiin. Eivät venakot pukeudu siihen minihameeseen ja korkkareihin. Tyyli voi olla naisellisempi ihan vaikka kirkkailla väreillä. Vituttaa tämä kaikkien venäläisten naisten niputtaminen sellaiseksi "mine tule tänne, vie teä miehet, ei halu tehdä töitä -jutuksi.

Tuntemani venäläiset fiksut, koulutetut naiset kärsivät tästä. On se kiva yhden lääkärinkin kuulla jatkuvasti sitä huora-läppää suomalaisilta juopoilta ja narkkareilta työskentelee A-klinikalla vain sen takia, että on venäläinen korostus puheessa. Ja on muuten todella hyvä lääkäri ja tekee sitä lääkäreiden inhotuinta työtä pahasti alkoholisoituneiden parissa.

Tuota A-klinikkamaailmaa en tunne ollenkaan, mutta Venäjällä on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana useita kertoja työmatkoilla sekä asuttuakin jonkun aikaa. Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan. Ylenpalttinen huomio ja seurantarjonta on tullut koettua - siis suunnilleen se sama mitä on olla nainen Suomessa. Vaimo, paras ystävä ja rakastajatar 29v: Tämä päätti että sanahaasteen vastaus ei kelpaa millään yrityksellä.

Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa. Kenelleköhän tämän oikein osoitat? Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi. Tuo ei oikein sovi kenenkään kirjoituksiin. Vaimon on täällä maininneet minä , bmad , Pena ja Vieras. En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä.

On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt. Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:.

Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta. No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat.

Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin. Koskaan en ole käynyt Thaimassa. Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi.

Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin? Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta. Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua.

Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos..

Vähän kun win-win tilanne. No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille. He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla? Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa? Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään.

Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa. Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy.

Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla. Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä". Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä.

Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa. Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia. Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua. Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin.

Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön.

Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä. Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo.

Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista. Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue.

Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää. Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa. Miehet ovat aina mukavia poikia. Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;.

Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä. Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä. Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim. Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän. Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole?

Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan. Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria. Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla. Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta.

Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut.

Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi.

Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla. Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;. Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on. Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti.

Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina. Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin. Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta.

Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen. Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne. Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka. Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö.

Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa. Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule. Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto. Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa.

Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita. Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä". Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin. Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat.

Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli? Ketkähän esimerkiksi käyvät vanhuksia ja sairaita katsomassa vanhainkodeissa ja sairaaloissa? Ei näy ikinä miehiä, ei. Ketkä huolehtivat, hoivaavat, lohduttavat, pesevät ja paikkaavat isja ja pieniä, nuoria ja vanhoja ihmis- ja eläinpoloja? Jos maailma jätettäisiin miesten hoteisiin, kaikki kuolisivat inhimillisyyden puutteeseen - ja paskaan. Mitäköhän vaihtoehtoja antaisitte pikkukylän thailadylle,ei mitään tulonlähdettä,ei duunia,ei sossua,vanhemmat perseauki ja niille pitäisi vähän rahaakin antaa.

Pitäisi varmaan mennä kouluun ja sitäkautta pikkuhiljaa edetä elämässä. Täällä hyvä jeesustella,henkikulta säilyy vaikka ei mitään tekisi,valtio piffaa. Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama. En kyllä näe prostituutiossakaan mitään pahaa. Tehkööt mitä tykkäävät, jos ovat onnellisia. Ei ole minun asiani tunkea omaa moraalikäsitystäni kenenkään kurkusta alas.

Tossa kivassa vaan se että kaikki ei valitettavasti ole niin aikaansaapaa porukkaa että osaisivat kehittää bisneksen tyhjästä,vaikka saisikin alkupääomaa. Jos seksiä harjoittaa rahasta ei se niin paha ole. Maailmassa on myös oikeasti pahoja asioita, eikä rahan ottaminen seksistä tai seksistä maksaminen ole paha asia. En minä niitä naisia syyllistä tai arvostele vaan näitä miehiä, jotka heidän palvelujaan ostavat.

Lahjoittaisivat ilmaiseksi sen rahan, jos oikeasti haluavat auttaa. Miksi muuten miesten ja naisten seksiturismia verrataan toisiinsa? Eihän niissä ole mitään samaa. Kun suominainen harrastaa seksiä etelän miehen kanssa, molemmat ovat halunneet sitä yhtä lailla eikä nainen käytä prostituoitua toisin sanoen maksa seksistä. Kun taas Thaimaahan suunnistavat miehet maksavat seksistä todennäköisesti köyhyyden takia itseään myyvälle naiselle.

Näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä. On naisillakin omat porttolansa http: Vastaavasti suomalaiset miehetkin on melko kysyttyjä monissa Itä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa. Hyi, en ole ollut Gambiassa tai Balilla, mutta Intiassa. Aivan varmasti ne kiltit intialaiset miehet valehtelivat vuotiaalle hoikalle suomalaiselle tytölle kaikkea paskaa vaaleista hiuksista ja suurista silmistä -ja tavoitteenaan vain viedä rahat ja että olisin maksanut seksistä niille.

No, onneksi en sortunut hyväksikäyttämään näitä miehiä Eli sinä ja sinun ystäväpiiri ovat niitä oikeita ihmisiä. Ystäväpiirisi miehet ovat niitä oikeita kunnon miehiä. Te haluaisitte määritellä, millä ehdoilla kukin kansalainen saa harjoittaa sukupuolisia toimintoja yksin taikka yhdessä. Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta. Millä tavalla joidenkin toisten ilo on pois teiltä paremmilta ihmisiltä?

Eikö teille riitä se loistelias seksuaalielämä, jota keskenänne vietätte? Muuten, millaisten valkoihoisten naisten kanssa minä saisin olla tanssilattialla, jotta se ei teitä suunnattomasti haittaisi? Lisäksi voisin jopa heilauttaa rasisti-korttia tässä yhteydessä. Puhut aasialaisista naisista suorastaan rasistisesti. Täysin aikuisten thaimaalaisten naisten joita ainakin paperi-Iltalehdessä oli vihjailet ovelin sanankääntein olevan lähes lapsia "18".

Pienikokoisten ulkomaalaisten naisten haukkuminen lapsiksi on pahimman luokan rasismia, mitä sietäisitte hävetä! Sattumoisin ainakin minä tiedän että lapsiakin siellä surutta käytetään. Tuttu mies näytti Thaimaan-lomansa kuvia, joissa hän makoili sängyllä ympärillään kolme n. Turha yrittää vakuutella mitään. Kai ilmoitit poliisille tutustasi? Onhan monikin suomalainen jäänyt kiinni ja saanut tuomion, kun on esim. Joo ja viettele ne vaikka banaanilla.

Pullea vatsa hölskyen Suomi-mies etenisi viehkeiden thaikkujen viereen, ottaisi katse kontaktin ja kysyis sen klassikon: Ja tietyissä paikoissa on tietyt säännöt. Jurpo urpo esittää jotain sirkusapinaa. Toki saa tehdä itsestään pellen, tämä on vapaa maa, mutta naisten naurulle et voi mitään. Mielestäni olisi reiluinta, että naiset valitsisivat miehen ainoastaan ulkonäön ja luonteen perusteella. Mitä muuta voi sanoa kuin että sinä olet tunteeton ja huumorintajuton talousinsinööri?

Viimeisen päälle kunnon byrokraatti, etten sanoisi. Voisitko vielä ystävällisesti ilmoittaa ne sallitut mittarajat, jotka jäykistyneen siittimen tulee sinun mielestäsi täyttää? Meinaatko ihan tosissasi, että terveet heteronaiset, joiden hormonit normaalilla tavalla hyrräävät, eivät saisi ottaa seksuaalisia seikkoja lukuun valitessaan itselleen kumppania? Missä maailmassa sinä elät? Että VAIN ulkonäön ja luonteen perusteella mies pitäisi ottaa, ei ollenkaan väliä sillä minkälaisen miehen kanssa lapsensa tekisi ja viettäisi loppuelämänsä samassa aviovuoteessa esimerkiksi.

.

: Suomi24 chat 22 sex shop homoseksuaaliseen lahti

Paras pano homo suomi24h treffit Tuollaiset hyväksikäyttäjät pitäisi tappaa tahkolla jalkapohjista aloittaen. Kyllä siinä on hiukan mietitty mitä tuo toinen voi minulle antaa ja mitä minä hänelle. Oletkohan eksynyt tai erehtynyt blogista? Etenkin kun tuossa luvussa on viime vuodesta kasvua kolmatta prosenttiyksikköä. Vai että Alemman Tason Mies huh huh. Eikö kirjoitukseni pidä paikkaansa? Onko vaihtosuhde Suomessa oikeudenmukaisempi, kun mies tarjoaa paljon, mutta saa vähän?
HOMOSEKSUAALISEEN TEEN SEX HD ANAALIN VENYTYS 360
HOT PORN TUBE KUIVA KALU HOMO Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Itse ainakin rakastan tyydyttävää runkkausta, miltei yli tavallisen seksin sillä fantasioissa kaikki on mahdollista. Toki monen eroprosessi alkaa siitä että lahko on ajanut ensin Uskontojen uhrien tuki ry: Kaupunki on yhtä tyttöbaaria ja kaikki on kaupan. Ollaan tarkkana lasten kanssa!
THAI HIERONTA KERAVA HOMO KIREÄ KALU 819
Gay sexwor hd porn Vanhaa tietoa peipi, pian, hyvin pian, naisten kriteerit muuttuvat ja naiset eivät tarvitse sitä Richard Gereä valkoisella ratsulla saapuvaksi ja miehen "miljoonia". Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa. Laasanen, ihan oikea ja toimiva lainvastainen toimintakin tuottaa tulosta ihan Suomessa, siis seksiä, aah, seksiä. Itse nuorempana sovin tapaamiset seuraavalle päivälle. Eikö kirjoitukseni pidä paikkaansa? Ja siitä ne ongelmat alkavat. Vartiotorniseuran trendi länsimaissa ei ole poikkeus muutenkaan yleisestä ja huomattavasti raskaammasta trendistä jumaluskomuksiin uskomisen vahvassa inflaatiossa.
marraskuu suomi24 search nahkahousut netistä goottivaatteita ballbusting tummia naisia sex treffit ilmaiset antibioottivoide porno lothar presso sokos lahti koirasusi orava pillu pillu chat eestin deitti selain pelit alastonsumi mä tykkään susta niin .. Arjaa naimassaa romaani sex shop eläin kinky leabon eka pano. 11 Nov suomi24 vitun huora hieronta miehille dildon käyttö ilaminen sanakirja treffi ilmoitus seksikauppa lahti salatut elämät ulla keskustelut sex escort maailma pm international shemale chat isä nai tytärtään suomi24 tori Sexshop donna tuhmat nettipelit, Se rajumpi seksikauppa! Kuopio ylin 22° alin 8°. 2. lokakuu suomi24 fc venus elokuva malmi hieronta suomalaisia luukku free suomiporno pillu seksi hulabaloo lahti peppi salkkarit iso pillu erotic helsinki suomalainen porno liekki tatuointi sex shop jyväskylä uudet .. Käy Eroottinen online- sex chat tyttöjä live sex chat -Kameroita, ilmainen live pornoa chat. Mutta se koskee vain harvoja, sekä valittuja. Siinä myös vaihtuu rahaa. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. Minä olen sängyssä monta, monta kertaa vaatinut naiselta enemmän kuin tämä oli ajatellutkaan antaa. Laasaslaisessa maailmassa James Bond-elämä toimii ja tyydyttää, vaaroja femakot actionia tämä blogi ,maailmanpelastusta ja immenkalvot paukkuvat kotiin tullessa -siis miesten paratiisi. Sen sijaan tietty osa siitä on laitonta. Jumala on sama ennen ja jälkeen ameriikkalaisseurain.

Suomi24 chat 22 sex shop homoseksuaaliseen lahti

Suomi24 chat 22 sex shop homoseksuaaliseen lahti